hirdetés
Eladó, Miskolc, 2+1 szobásEladó, Miskolc, 2+1 szobásEladó, Miskolc, 2+1 szobásEladó, Miskolc, 2+1 szobás
Eladó, Miskolc, 2+1 szobás
9 900 000 Ft230,2 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
Eladó, Miskolc, 2+1 szobás
Eladó, Miskolc, 2+1 szobás
9,9 M Ft
230,2 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 20 227 3488
ReferensSzebényi Tamás
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó, Miskolc, 2+1 szobás

43 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*** BELVÁROS, SZINVAPARK, Bajcsy Zsilinszky u, 2+1 szoba, tégla lakás ***

Miskolc belvárosába, a Szinvapark bevásárló központ szomszédságában, a Bajcsy Zsilinszky úton, eladó egy 43 nm-es (valóságban 68 nm-es) 2+1 szobás, felújított, negyedik emeleti lakás. A tégla építésű társasház, minden szempontból a belváros közepén, infrastruktúrálisan felülmúlhatatlan helyen található. ( A Szinva bevásárló központtal majdnem szemben, a villamos és buszmegállók 10-50 méteres távolságában, több fontos autóút és sétálóutca találkozásánál, parkolók, mélygarázsok, parkoló udvarokkal körülvéve.) A tetőtéri lakás pár éve teljes felújításon esett át, aminek keretében a víz és elektromos vezeték hálózat cserélve lett, a burkolatok és a fűtésrendszer megújult, így a téli kellemes hőmérsékletről gáz-cirkó kazán gondoskodik.

A lakás közepén található nagyméretű nappali és a két elkülönült szoba, ideális otthonná teszi, hiszen napközben a család kényelmesen együtt töltött ideje után, mindenki visszavonulhat a saját szobájába. Erre két ideális méretű hálószoba nyújt lehetőséget.

Az elrendezés nemcsak lakás céljára ideális, hiszen a helyiségek jól elszeparáltsága, illetve az ingatlan fekvése egy igazán központi helyen lévő iroda kialakítását is lehetővé teszi, így vállalkozása telephelyének is ideális.

Befektetési Lehetőség!!! Az ingatlan nagyon keresett helyen található, így nagyon könnyen és jó áron lehet bérbe adni! Fektessen ingatlanba és szedje hasznait havonta!

Részletekért keressen!

9900000 Ft

Referencia szám: LK438058
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018