Kaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteresKaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteresKaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteresKaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteresKaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteresKaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteresKaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteresKaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteresKaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteres
Kaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteres
3 900 000 Ft81,3 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Kaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteres
Kaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteres
3,9 M Ft
81,3 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 30 467 6447
MagánszemélySzilvi
Telefonálok
hirdetés

Eladó lakás

Kaposszekcsői lakás eladó Liget lakótelep 2-ben, 48 négyzetméteres

48 m2alapterület
2 szoba
zsalu építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan ugyan közigazgatásilag Kaposszekcső településhez tartozik, de földrajzilag, és természetben Dombóvár kertvárosi övezetében, a Dombóvár-Szőlőhegy részen, a 61 -es főútról megközelíthető. Az ingatlan Kaposszekcső Liget lakótelepen található, 3. emeleti két szobás, 48 nm-es, kelet-nyugati fekvésű, alacsony fenntartású, azonnal költözhető lakás eladó! Nagyon jó, praktikus elrendezésű tágas, világos kis otthon! A bejárati ajtón belépve rögtön a gyönyörű lambériával burkolt közlekedőben találjuk magunkat, ahonnét az összes helyiség nyílik. A kisebbik szobából és a konyhából nagyon szép kilátás tárul a szemben lévő erdős területre, így akár olyan érzésünk is lehet, mintha a szabadban piknikeznénk.
A fűtés gáz konvektoros, tehát igény szerint szabályozható a fogyasztás. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja, ami pár perc alatt felfűti a vizet, így nem kell, hogy folyamatosan működjön, ha nincs rá szükség. Tömegközlekedéstől gyalog néhány percre, így a fárasztó nap után hazaérve sem kell több száz métert gyalogolni még hazaér az ember. Parkolási lehetőség a lépcsőházak között kialakított tágas parkolókban van! Alternatív közlekedés lehetőségét, továbbá az egészséges életmódot segíti a lakótelepet Dombóvárral és Kaposszekcsővel is összekötő kerékpárút. Vásárlási lehetőség a pár méterre lévő kisboltban lehetséges, így nem kell a városba szaladni, ha szükség van valamire. Ajánlom kisebb családok számára, akiknek fontos az otthon kényelme.
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • összkomfortos
 • gáz (konvektor)
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 3.
 • Épület szint: 3
 • parkolás lakáshoz van kültéri parkoló

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017