hirdetés
Gödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcábanGödöllő eladó lakás a Szent János utcában
Gödöllő eladó lakás a Szent János utcában
17 500 000 Ft318,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Gödöllő eladó lakás a Szent János utcában
Gödöllő eladó lakás a Szent János utcában
17,5 M Ft
318,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 612 7434
IngatlanreferensCseh András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Gödöllő eladó lakás a Szent János utcában

55 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Gödöllő kedvelt kertvárosi részén a központhoz közel, a Szent János utca tégla épületében eladó egy 55,4 nm-es 1,5 szobás, gázfűtéses ( 11,7 és 22,3 nm) felújítandó lakás egy nagyon jó lakóközösségű házban.
Az ingalant elosztása, tágas terei, teret engednek, hogy egy amerikai konyhás nappali + 2 hálószobát alakítson ki. Így akár befektetésnek is remek lehetőség. A lakás földszinti, és egy kellemes zöld parkra néz Keleti tájolással. A közös költség 6000.-Ft. Ezen kívül minden külön mérőórával mérhető. A lakáshoz tartozik egy önálló kisebb tároló is.Bővebb információért hívjon bizalommal akár hétvégén is!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018