hirdetés
Dunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcábanDunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcában
Dunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcában
29 890 000 Ft543,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Dunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcában
Dunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcában
29,9 M Ft
543,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 942 6996
ReferensKisbalázsné Ujhelyi Magdolna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Dunakeszi 2+1 szobás lakás eladó a Faludi János utcában

55 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Közvetlenül Budapest mellett, Dunakeszin, a közkedvelt Alagi lakóparkban, magas biztonságú, kitűnő állapotú, első emeleti, 61 m2-es, 2 + 1 félszobás (amerikai konyhás nappalis) lakás, 11 nm terasszal.

A környék:
Az utca ahol a társasház található zsákutca, vagyis szinte csak a lakók használják,nyugodt barátságos környezet.

Az épület 12 lakásos, zárt belső udvarral rendelkezik. Kültéri biztonsági kamera figyeli a házat, a parkoló autókat. A házat automata kapurendszer és kerítés veszi körül.

A lakás ablakai egy erdős-ligetes területre néznek, tehát nem láthat be szomszéd. A napnyugtát minden nap élvezheti, pont a terasszal szemben nyugszik le a nap az erdő felett.

Minden nyílászáró új, modern, jó hőszigetelésű műanyagból van, mindegyik ablakon és teraszajtón szúnyogháló valamint redőny található. A bejáratot acél biztonsági ajtó zárja. A szobák laminált parkettásak a többi helyiség járólappal burkolt. Minden szaniter igényes, jó minőségű.
A fürdőszoba kádas, a mellékhelyiség külön került kialakításra.

Elhelyezkedése miatt kifejezetten alkalmas olyan családok számára, akiknek fontos a főváros közelsége, mégis szeretnének nyugodt és biztonságos, zöldövezetben élni.

Kiváló lakóhely a biztonságos modern lakást kereső családok részére, valamint befektetőknek is.

A bútorok megvásárolhatók!

Várom hívását és az ingatlant megmutatom.


Érd: Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna +36-(70) 9426996 e-mail: ujhelyi.magdolna@dh.hu

AMIBEN MÉG SEGÍTHETÜNK ÖNNEK:
Jogi háttér biztosítása, Hitel Centrumunk teljes körű, bank semleges tanácsadással és díjmentes hitel-ügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére és NEMCSAK A NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLANOKRA!

Referencia szám: LK415372
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018