hirdetés
Dunakeszi, 2 szobás, új építésű
Dunakeszi, 2 szobás, új építésű
24 490 000 Ft644,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
24,5 M Ft
644,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 500 5914
IngatlanreferensLengyel Nikolett
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Dunakeszi, 2 szobás, új építésű

38 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Dunakeszi méltán közkedvelt lakóparkjában, mindössze 27 lakásos téglaépítésű tömbjében egy csendes, tetőtéri, bruttó 67-, nettó 38 NM hasznos alapterülettel rendelkező, 2 szobás lakás új tulajdonosát várja.

A 2006-ban átadott társasház anyagi helyzete rendezett, megtakarításokkal rendelkezik, karbantartott, esztétikus lépcsőház várja az oda érkezőt. A kisállattól és dohányfüsttől mentes lakásba biztonsági ajtón keresztül jutunk, szigetelt fa tetőablakok teszik napfényessé az otthont. Kitekintve kifogástalan kilátás tárul a szemünk elé, a tűzijáték is zavartalanul élvezhető. A fűtésről és melegvízről 3 éve cserélt, így szinte új, turbós, kombi-cirkó gondoskodik. Az előszoba és a nappalival egybenyitott amerikai konyha járólappal burkoltak, a többi helységben laminált padló található.

Külön kiemelendő Dunakeszi sok más 2005 után épült társasházával szemben elhelyezkedése - a város egyik legjobb infrastruktúrával rendelkező részén található -, illetve a ház minőségi kivitelezése, így műszaki és szerkezeti hibáktól mentes.

A közös költség, mely tartalmazza a felújítási alapot, társasházi biztosítást, közös villanyhasználatot és szemétdíjat, valamint a gáz összesen 20 ezer forint körül alakul.
Az otthonhoz a könnyebb parkolást egy mélygarázs is segíti, melyben bérelhető, de igény szerint vásárolható is hely. A rendszerezéshez közös tárolóhelység áll rendelkezésre, melyben minden lakáshoz kijelölt terület tartozik.
A közelben a mindennapi élethez szükséges valamennyi intézmény megtalálható. Az alacsony fenntartási költségek, és a remek közlekedés miatt gyermekeseknek, vagy fiatalok számára, akik családot terveznek kifejezetten ajánlott. Ha hasonló ingatlant keres, kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt.


24490000 Ft
Lengyel Nikolett, +36305005914
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018