Debrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobásDebrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobásDebrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobásDebrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobásDebrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobásDebrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobás
Debrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobás
48 900 000 Ft444,5 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Debrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobás
Debrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobás
48,9 M Ft
444,5 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 469 3276
IngatlanreferensLovász Sándor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Debrecen lakás eladó, Péterfia utca, 4 szobás

110 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Debrecen belvárosában a Nagytemplom közvetlen szomszédságában eladó egy 3.emeleti,110 nm-es,nappali + 3 szobás, amerikai konyhás új építésű prémium kategóriájú társasházi lakás! A lakáshoz tartozik egy 7 nm-es terasz és egy nyitott parkoló az udvarban.

A belső udvarban intenzív zöldfelületű, több szinten rendezett tetőteraszokat alakítanak ki. A penthouse szinteken igazi nagyvonalú nagy alapterületű elegáns lakosztályok is lesznek, tágas teraszokkal. Alattuk két szinten prémium irodák helyezkednek el teakonyhával, tárgyalókkal. A földszinti részen központi recepció két oldalán egy étterem és egy kávézó kap majd helyet. Az alagsorban találhatóak azok a szolgáltatások, amelyek mindenképpen egyedivé teszik az épületet a leendő tulajdonosai számára. Ott lesz egy wellness központ szauna csoporttal, ahol a mindennapok fáradalmait nyugodt körülmények között lehet kipihenni. A társalgó, mozi szobával, biliárdasztallal, alkalmas baráti összejövetelek, szülinapok megrendezésére, meccsnézésre, mozizásra. A konditerem, pingpongasztallal az aktív lazításra vágyóknak ideális. E szolgáltatások amellett, hogy szállodai érzést nyújtanak az ott lakók számára, a hétköznapokban nagyon praktikusak abban, hogy házon belül megnöveljék az egyes lakások komfortját. Így a lakásokban nem vagy nehezen megoldható funkciók is hozzáadódnak az egyes lakóegységhez. Természetesen a ház, amellett hogy környezete számos parkolási lehetőséget kínál, rendelkezik a szükséges telken belüli parkolóval, amit 2 szinten teremgarázzsal, illetve önálló garázsokkal oldanak meg a beruházók.
mutass többetmutass kevesebbet

  • lift van
  • Épület emelet: 3.
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018