Eladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobásEladó lakás, Debrecen, 1 szobás
Eladó lakás, Debrecen, 1 szobás
15 900 000 Ft441,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Debrecen, 1 szobás
Eladó lakás, Debrecen, 1 szobás
15,9 M Ft
441,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
30 228 8369
IngatlanreferensCserven Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Debrecen, 1 szobás

36 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Műszaki Kar szomszédságában, az Ótemető utcán, rendezett, kétemeletes tégla építésű társasház első emeletén, egyedileg átalakított és felszerelt, 36 m2-es stúdiólakás eladó. A környék kiváló ellátottsággal rendelkezik, boltok, piac, posta, busz és troli megállók mind a közvetlen közelben vannak, de a belváros is 10-15 perces sétával elérhető. Az épület kívül belül rendezett, külsőleg hőszigetelt, a lépcsőház felújított és rendezett állapotú. A lakás belsőtere teljesen átalakított, egy légtérben van minden, kivéve a zuhanyzós fürdőszobát. Az átalakítás során az elektromos hálózatot is átalakították, főként azért mert egyedi és rendkívül költséghatékony fűtést alakítottak ki. A fűtésszámla havi szinten 4.000 Ft.-ot nem haladja meg, e mellé jön, mint állandó költség az 5.727 Ft.-os közös költség, és persze az egyedileg mérhető víz és villany fogyasztás. Összességében minimális rezsije van a lakásnak. Sokat jelent még az épület szigeteltsége, illetve, hogy az ablakok műanyag hőszigeteltek. A lakás remek fekvésű, ablakai déli és nyugati irányba néznek. A lakáshoz tartozik egy saját pince rekesz is. Autóval közvetlenül az épület mellett lehet ingyenesen parkolni. Akár saját otthonnak, vagy bérbeadás céljából egyaránt remek választás. A meghirdetett ár alkuképes.

A lakás külföldi diákok számára pillanatok alatt kiadható. Már több érdeklődő is volt, akik igen magas bérleti összeget ajánlottak érte, csak adjuk ki nekik a lakást.
mutass többetmutass kevesebbet

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018