Budapesti eladó lakás, 1+2 szobás, 65 négyzetméteres
19 900 000 Ft306,2 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, 1+2 szobás, 65 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 1+2 szobás, 65 négyzetméteres
+06 70 224 1279
IngatlanreferensNagy Pál
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti eladó lakás, 1+2 szobás, 65 négyzetméteres

65 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
házközponti fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XXIII. kerületben, Soroksáron, megvételre kínálunk, egy 4 szintes panelház, III. emeletén, egy 1 + 2 félszobás, franciaerkéllyel rendelkező lakást.


Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, elosztása kiváló. 5 évvel ezelőtt, új hideg burkolatok kerültek kiválasztásra, tisztasági festést kapott a lakást. Biztonsági ajtó be lett építve.

A kedélyek hűtéséről klíma gondoskodik. Fűtése házközponti rendszerrel megoldott, külön vízórával felszerelt. A közös költség 28.000 Ft, ami tartalmazza a fűtést, és a felújítási alapot is.

A ház tetőszerkezete kifogástalan állapotban van, a lépcsőházat folyamatosan újítják. Tartozik az ingatlanhoz a szomszéddal közös használatra egy 4nm-es pincehelyiség is.

Méretéből adódóan könnyen átalakítható, akár az étkező részben elhelyezve a konyhát, plusz 1 szoba elérése így adott lesz, már csak a fantázia szab neki határt.

Kiváló infrastruktúrával várja jövendőbeli tulajdonosát a lakás.


Parkolni az utcán ingyen lehetséges. A közelben iskola, óvoda, közért, IKEA, posta, gyógyszertár, sportpálya, orvosi rendelő egyaránt elérhető. A buszok járataival a Blaha Lujza tér megközelíthető, illetve az éjszakai járat is adott.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017