hirdetés
Budapest, XXI. kerület Csikó sétányBudapest, XXI. kerület Csikó sétányBudapest, XXI. kerület Csikó sétányBudapest, XXI. kerület Csikó sétányBudapest, XXI. kerület Csikó sétányBudapest, XXI. kerület Csikó sétányBudapest, XXI. kerület Csikó sétányBudapest, XXI. kerület Csikó sétányBudapest, XXI. kerület Csikó sétányBudapest, XXI. kerület Csikó sétány
Budapest, XXI. kerület Csikó sétány
19 990 000 Ft277,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, XXI. kerület Csikó sétány
Budapest, XXI. kerület Csikó sétány
20 M Ft
277,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 825 9215
ReferensRózsa Tamás
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XXI. kerület Csikó sétány

72 m2alapterület
3 szoba
panellakás
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XXI. Erdősor lakótelep egyik legjobb részén, a Csikó sétányon eladó egy 72 nm-es, 3 szobás, nagy erkélyes, ablakos konyhás 3. emeleti lakás. A környék csendes, békés, nagyon hangulatos, mindenütt szép zöld parkok övezik. Az infrastruktúra remek: közelben orvosi rendelő, iskola, bevásárlási lehetőség, kiváló közlekedés.
A közös költség 45 ezer forint, de ez szinte minden fogyasztást tartalmaz az áramon kívül. Benne van a fűtés- és a vízátalány is. Vízmérő órával ez a díj 10 ezer forinttal kevesebb lenne.
Mint a képek is elárulják, a lakás felújításra vár. Azoknak ajánlom, akik saját ízlésükre szeretnék formálni otthonukat. Itt aztán tényleg adott a lehetőség! Ráadásul az ár jóval alacsonyabb, mint a környező, hasonló méretű lakásoké, hogy a felújítás költségei is beleférjenek.
Irányár: 19,99 millió Ft.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018