Budapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobásBudapest lakás eladó, 1+2 szobás
Budapest lakás eladó, 1+2 szobás
17 600 000 Ft332,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 1+2 szobás
Budapest lakás eladó, 1+2 szobás
17,6 M Ft
332,1 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+06 70 609 8077
IngatlanreferensKiss Ilona
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest lakás eladó, 1+2 szobás

53 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hol az otthon?
Ahol a legjobb. Ahol a mobiltöltődet tartod. Ahol automatikusan csatlakozik az internet. Ahol a szomszéd visszaköszön. Otthon az a hely, ahová kora tavasszal elteszed a télikabátod, ahol a januári árleszállításokkor vásárolt karácsonyi díszeket tárolod a következő karácsonyig.

Ha erre az érzésre vár, most az Öné lehet, ne hagyja elmenni!

Budapest 18. kerületében, a Havanna lakótelep kedveltebb részén a Csontváry utcában eladó egy 53 nm-es 1+2 fél szobás FELÚJÍTOTT világos lakás.

A felújítás során a kismegszakítók cserélve lettek, valamint a szobákban minőségi járólap és laminált parketta, műanyag nyílászárók, szúnyoghálóval.

A lépcsőház kulturált, tiszta.

Közlekedés szempontjából is kiváló választás, 10-15 perc alatt a Kőbánya Kispest csomóponthoz juthatunk, ahonnan számos BKV járatot vehetünk igénybe utazásunkhoz, másik buszjárattal választhatjuk a Határ úti metrómegállót is.

A lakás nagyon jó adottságokkal rendelkezik, ezért ajánlom családot tervezőknek, fiatal pároknak, sőt az idősebb generáció képviselőinek is.

Az ingatlan befektetési céllal is kitűnő választás lehet, a környék kedveltsége és infrastruktúrája miatt.

A lakótelep az elmúlt években sokat változott. Több óvoda, bölcsőde, és iskola található, helyben van felnőtt- és gyermekorvosi rendelő, művelődési ház. A sétányok, új külsőt kaptak.
2002-ben kiépített kamerás térfigyelő rendszer mind-mind azt mutatja, újraéled a Havanna lakótelep. A bűnözés visszaszorult, és nem kirívóbb, mint bármely más budapesti lakótelepen.

Ha csak egy pici hiányzik a vételárhoz, vagy esetleg a felére lenne szükség - Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll az Önök szolgálatára. Hívjon még ma, hogy ne maradjon le erről a lehetőségről!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018