Eladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobásEladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobásEladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobásEladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobásEladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobásEladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobásEladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobásEladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobásEladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobásEladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobás
Eladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobás
23 100 000 Ft398,3 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Eladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobás
Eladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobás
23,1 M Ft
398,3 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
+36 30 296 0708
MagánszemélyTóth Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Budapest, Szent Imre-kertváros, Halomi út 83., 2+1 szobás

58 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kellemes, kertvárosias környezetben világos, belső kétszintes lakás tulajdonostól eladó. A lakóingatlan egy 2003-ban befejezett, három épületből álló együttes részét képezi, melyek megosztoznak egy füves/fás közös, bekerített udvaron, ahol kerti tűzrakóhely és egy apró játszótér került kialakításra. Tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető, a 182/282E jelzésű buszok szűk fél óra alatt juttatják el az utasokat a Kőbánya-Kispest metró végállomásra. A ferihegyi vasútállomás a 166/266 jelzésű buszokkal 4 megállónyira van, ahonnan a gyakran járó zónázó vonatokkal 25 perc alatt elérhető a nyugati pályaudvar. Az éjszakai buszjáratok közül a 950-es jelzésű megállója szintén csak kb. 150 méterre van az ingatlantól. A környéken több iskola, óvoda és egy bölcsöde is üzemel. Jól kiszolgáltak minket, megbízható, jó hírű intézmények. Ha pedig valaki a zöldbe vágyik, akkor a Péterhalmi erdő és az erdei tornapálya 5 perces sétával elérhető.

A lakás a téglaépítésű társasház a negyedik emeletén található (az épületben lift üzemel). Az alsó szinten egy fürdőszoba, wc, előszoba/kamra, nagyméretű nappali/konyha és egy szoba lett kialakítva. A konyhában elektromos tűzhely és mosogatógép is helyt kapott. A szoba felett egy könnyűszerkezetes galéria van, amely egy légtérben található a nappalival. A galéria és a nappali a rendes ablakok mellett a tetőablakokon keresztül is fényt kap, ettől különösen tágas, világos benyomást kelt, ami ideális közösségi teret eredményez egy kisebb család számára. Az ablakok (a tetőablakok kivételével) szúnyoghálóval, redőnnyel lettek ellátva.

A galéria, a könnyűszerkezetes galéria mellett, egy betonalapú, teljesen elszeparált szobát is rejt, ami szintén tetőablakkal van megvilágítva. A tetőtéri szoba nettó 8.16m2, de a tetőtér kialakítása miatt a teljes területe (17,17m2) jól hasznosítható. A könnyűszerkezetes galéria alapterülete nettó 8.1m2, de ehhez is hozzáadódik még az 1.9m alatti részekkel 6.6m2. A lakás teljes alapterülete 58 négyzetméter (+14,93 négyzetméter 1.9m-nél alacsonyabb belmagassággal). Az épület lakásonként egyedileg mérhető, központi fűtéssel lett ellátva.

A lakás lakható állapotban van, de több felújítási munka is esedékessé vált (külső nyílászárók felújítása vagy cseréje, egyes beltéri burkolatok javítási munkálatai, a konyhabútor munkalapjának javítása).

A lakáshoz tartozik egy külső, nyitott privát autóbeálló is (a parkolás a közeli, nyugodt utcákban egyébként is megoldható).
A lakás eladásának oka, hogy kinőttük, új otthonba költözünk, így fájó szívvel bár, de a régitől megválunk. Remélem az új tulajdonosnak is legalább annyi örömöt hoz majd, mint amennyit nekünk adott!
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • összkomfortos
 • házközponti egyedi méréssel
 • délkeleti tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 4.
 • Épület szint: 4
 • francia erkély
 • parkolás lakáshoz van kültéri parkoló

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018