Budapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utcaBudapest, XV. kerület Szűcs István utca
Budapest, XV. kerület Szűcs István utca
12 900 000 Ft516 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest, XV. kerület Szűcs István utca
Budapest, XV. kerület Szűcs István utca
12,9 M Ft
516 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 485 7386
ReferensTóth Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XV. kerület Szűcs István utca

25 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

TELJESEN FELÚJÍTOTT, AKÁR AZONNAL KÖLTÖZHETŐ LAKÁS, ZUGLÓ KAPUJÁBAN!

XV. Árvavár utcánál, zöldövezeti, csendes társasház 1. emeletén eladó egy TELJESEN FELÚJÍTOTT, takarékos fenntartású, 25m2-es garzonlakás, kertre néző kilátással, saját pincerekesszel.

Az ingatlan TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSA a napokban fejeződött be. Ennek során a teljes falon belüli gépészet (víz, villany, szennyvíz) cserélve lett, az összes fali és padlóburkolattal, szerelvénnyel, szaniterrel együtt. Az ablakok és a bejárati ajtó korszerű, műanyag kivitelű nyílászárókra lettek cserélve.

A lakás fényviszonya jó, a nap reggeltől kora délutánig besüt. Az ablakok csendes kertre néznek.

A társasház kis lakásszámú, a lakóközösség jó. A ház belső homlokzata idén nyáron kerül felújításra, melyhez a forrás már biztosított.
A lakáshoz a ház pincéjében saját használatú, zárható tárolóhelyiség tartozik, melynek mérete 6m2.

A környék ellátottsága remek. Sétatávolságra elérhető szupermarket, üzletek, rendelő, gyógyszertár. A tömegközlekedési ellátottság kitűnő, pár perc séta az 5-ös, 124-es, 125-ös autóbuszok, és a 62-es, 69-es villamosok állomása, melyekkel átszállás nélkül elérhető többek között a Belváros, az Őrs Vezér tere, és a Mexikói úti Földalatti végállomás is. Az éjszakai közlekedésbe szintén bekötött a környék, a 973-as éjszakai autóbuszjárat által.
mutass többetmutass kevesebbet

  • elektromos
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018