Budapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteres
18 200 000 Ft520 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteres
18,2 M Ft
520 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 377 3343
IngatlanreferensIllyés Margit
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Herminamezőn a Róna utcában, 35 négyzetméteres

35 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó lakás Zuglóban, ha zavarja a hangos belváros, de még is fontos annak közelsége akkor ideálisválasztás ez a lakás önnek.
Fiatal pároknak első lakásnak vagy akár befektetési célra is egyaránt kiváló mivel teljesen felszerelt, bútorokkal és elektronikai cikkekkel egyaránt így egyből beköltözhető. A képeken szereplő eszközök és bútorok mind az ár részét képezik.

A lakás 2 éve teljes felújításon esett keresztül, egyedül a gáz-konventor nem került cserére, de a korszerű nyílászárók és az élhető 270cm-es belmagasság miatt könnyen felfűthető és tartja az adott hőt. Hála az elosztásnak a lakás tér érzete nagyobbnak érződik így teljesen élhető a 35nm-es méret.

A ház rendezett anyagi helyzettel rendelkezik és a lakóközösség csendes.Az épület belső lépcsőháza és külső homlokzatának felújítása tervben van így a későbbiekben az épület értéke növekedhet.

Közlekedés szempontjából kíváló az ingatlan, rengeteg busz és troli indul a környékről így a belváros, keleti-pályaudvar 15 perc alatt elérhető.

Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését ne habozzon, hívjon bizalommal!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018