Eladó 4 szobás lakás BudapestEladó 4 szobás lakás BudapestEladó 4 szobás lakás BudapestEladó 4 szobás lakás BudapestEladó 4 szobás lakás BudapestEladó 4 szobás lakás BudapestEladó 4 szobás lakás BudapestEladó 4 szobás lakás BudapestEladó 4 szobás lakás BudapestEladó 4 szobás lakás Budapest
Eladó 4 szobás lakás Budapest
64 900 000 Ft480,7 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás lakás Budapest
Eladó 4 szobás lakás Budapest
64,9 M Ft
480,7 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 716 9386
IngatlanreferensTőke Zoltán
Telefonálok
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 4 szobás lakás Budapest

135 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a 14.kerületben Istvánmezőn, az Abonyi utcában egy 135nm összterületű, jelenleg 2 különálló (külön bejáratú) lakrésszé alakított 2. emeleti lakás. A lakrészek összenyitása egy gipszkartonfal kivételével egyszerűen megoldható.
A lakrészek mérete 92 ill. 43 nm.
A nagyobbik lakás 3 szobával, két fürdővel és egy konyharésszel rendelkezik, átlagos állapotú, helyenként felújítást igényel, de három nyílászárója már műanyag, és padlóburkolati felújítások is történtek az elmúlt években.
A kisebbik lakás 2008-ban felújításra került. Egy konyhával, egy fürdővel, és egy tágas szobával rendelkezik. A fűtést gáz konvektor biztosítja, a közös költség 240Ft/nm.
Mindkét lakás rendelkezik 4 nm-es erkéllyel. 2db 6nm-es önálló tároló, és 2db(!!!) gépkocsi beálló a vételi áron felül további 5M Ft-ért kerül átadásra.
A ház állapota átlagos, lépcsőháza azonban pár éve felújításra került.
A tulajdoni lap szerint a lakások összmérete jelenleg 122nm, két helyrajzi számon, azonban a tulajdonos a lakrészek leválasztásakor további 15nm-ert vásárolt a társasháztól.

Ajánlom azoknak, akik a diplomata negyedben kívánnak igazi polgári lakásban élni, vagy irodát működtetni. A környezet önmagáért beszél, közel a városliget, a Keleti Pályaudvar, a szomszédságot villaépületek, nagykövetségek alkotják.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon akár hétvégén is!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (konvektor)
  • terasz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017