hirdetés
Eladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utcaEladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utca
Eladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utca
79 500 000 Ft854,8 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utca
Eladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utca
79,5 M Ft
854,8 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 485 7386
IngatlanreferensTóth Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 2 szobás lakás Istvánmezőn, Budapest, Cházár András utca

93 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest kedvelt környékén, Városligettől karnyújtásnyira, a Cházár András utcában eladó egy 93 m2-es, páratlan adottságokkal rendelkező, tehermentes, 2016-ban teljes körűen felújított, igényesen berendezett polgári lakás rendezett, kertes társasházban. A felújítás során kicserélésre került a víz- és elektromos hálózat, összes burkolat és a nyílászárók, melyek egyedileg készültek.
Az ingatlan a társasház magasföldszintjén helyezkedik el, kertkapcsolatos, amely tulajdonsággal csak ez a lakás rendelkezik a házban. A konyha-étkezőhöz 2,5 m2-es erkély, a hálószobához pedig 14 m2-es terasz kapcsolódik, mely kertkapcsolatos, a város közepén egy csendes, kis ligetben érezheti magát az ember.
A lakásba belépve egy tágas előszobába érkezünk, ahonnan a vendég WC, a háztartási helyiség, a hall és a konyha-étkező nyílik. A konyha igényes bútorokkal és konyhai gépekkel van felszerelve. A hall beépített gardróbszekrényekkel felszerelt, amelyből nyílik a nagy, igényes bútorokkal felszerelt nappali és a tágas hálószoba. A hálóban könyvespolcok és íróasztal is található. Riasztó-, WIFI- és kábeltévé rendszerrel felszerelt a lakás, a nappaliban motoros redőny biztosítja az árnyékolást. Tartozik az ingatlanhoz 8 m2-es tároló is.
A vételár tartalmazza a lakásban található valamennyi bútort.
Tömegközlekedése kiváló, a belváros különböző részei gyorsan elérhetők. Ugyanakkor egy ugrásnyira található a Városliget, amely kitűnő lehetőségeket kínál egy kis sétára, futásra, de a Hősök tere és a Városligeti tó is percek alatt elérhető, ugyanúgy, mint Budapest legjobb gimnáziumai és egy kéttannyelvű általános iskola. A közelben bevásárló központ is található. A Városligetbe tervezett új múzeumi negyed rövid időn belül jelentős mértékben megnövelheti a lakás értékét.
Kivételes elhelyezkedésének és adottságainak köszönhetően befektetési és magán célra egyaránt kiváló lehetőséget kínál.
mutass többetmutass kevesebbet

  • házközponti
  • Épület emelet: félemelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018