hirdetés
Budapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utcaBudapest, XIV. kerület Bethesda utca
Budapest, XIV. kerület Bethesda utca
120 000 000 Ft930,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Bethesda utca
Budapest, XIV. kerület Bethesda utca
120 M Ft
930,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 682 3386
ReferensPáger Mátyás
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XIV. kerület Bethesda utca

129 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BBudapest "Central parkjára", a Városligetre, Széchenyi fürdőre panorámás, nagy teraszos lakás eladó egy portaszolgálatos, újszerű ház 4. emeletén.
A 129 m2-es lakás igazán különleges a 22m2-es teraszával, a több mint 80m2.-es nappalijával, és a csodás panorámájával a parkra. Jelenleg egy háló lett kialakítva, de könnyedén le lehet választani még egy szobát. A lakást gyakorlatilag bárhogy újra lehet osztani, mivel minden fal bontható.
A "Liget projekt"- nek köszönhetően, számos beruházás van folyamatban, melynek emelni fogják a környék ázsióját, például a Kós Károly sétány sétálóutcává varázslása.
Ajánlom azoknak, akik egy igazán különleges otthonra vágynak, ragaszkodnak a zöld környezethez, de szeretnék élvezni a város közelségét, esetleg fontos az M3-as autópálya könnyű elérése.
mutass többetmutass kevesebbet

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018