Budapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteresBudapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteres
52 900 000 Ft575 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteres
52,9 M Ft
575 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 485 7386
ReferensTóth Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Herminamezőn a Bácskai utcában, 92 négyzetméteres

92 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Zugló kedvelt részén, Herminamezőn, a zuglói önkormányzat közelében eladó napfényes, 92m2-es, erkélyes lakás.

A lakás dupla komfortos, rendkívül jó elosztású, nappali + 3 hálószobás, legnagyobb előnye, hogy minden szoba külön nyílik, így kényelmes életteret biztosít akár több gyermekes család esetén is.
A tágas étkezős konyha és minden szoba rendkívül világos, a nappaliból nyíló erkély egy csendes kis utcára néz, itt senki nem zavarja ha szeretne kint üldögélni egy kellemes nyári este.
Fontos tudnia, hogy 4. emelet lift nélkül!

A lakás és az 1992-ben épült társasház is jó állapotú, a fűtést az új központi kazánja biztosítja. A házat körülvevő kertben található egy autóbeálló mely az árban benne van, valamint a földszinten közös tároló is rendelkezésre áll!

A környék csendes, nyugodt, zöld mégis 2 percen belül elérhetjük a Bosnyák téri piacot, óvodákat,iskolákat,gyógyszertárat, boltokat,Uzsoki kórházat.
A parkolás a környéken ingyenes, de ha a tömegközlekedést választja akkor is sétatávolságra van rengeteg lehetőség legyen az a 7-es busz, 82-es trolibusz, vagy a 3-as villamos.
mutass többetmutass kevesebbet

  • házközponti
  • Épület emelet: 4.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018