Budapest 4 szobás lakás eladó
165 000 000 Ft1,2 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest 4 szobás lakás eladó
Budapest 4 szobás lakás eladó
+06 70 639 9998
IngatlanreferensKovács Balázs
hirdetés

Eladó lakás

Budapest 4 szobás lakás eladó

136 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
házközponti fűtés egyedi méréssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Újlipótvárosban pár lépésre Szent István Parktól, a Victor Hugo és a Kárpát utca találkozásánál, a Kárpát Ház komplett legfelső szintjét kínáljuk értékesítésre a hozzá tartozó luxus lakással.
A lakhely egyedisége valós penthouse jellemzőiben rejlik; a lakás négy határoló falából három mellett terasz húzódik, ami minden helyiségből megközelíthető.
A nappaliban ízlésesen kialakított lift található, ami a felső szintre visz fel; a liftből kilépve kis közlekedő után egy 320nm-es tetőkertben találjuk magunkat (kizárólag ehhez a lakáshoz tartozik!), ahol nyári grill konyhát, étkezőt, fürdőt, valamint egy szeparált mellékhelyiséget alakítottak ki, így a melegebb nyári napokra maximálisan előkészítve egy belvárosi; azonban mégis egyedi életérzés alapjait, melyet a leendő tulajdonos a saját ízlésvilágával fűszerezve tarkíthat, ezáltal a budapesti ingatlan piacon nem fellelhető kuriózumot alkotva.
A lakótér 136nm alapterülettel rendelkezik, ami 3 külön nyíló hálót, 2 fürdőszobát, valamint egy kellemesen tágas nappalit rejt; a konyhával közös légtérben.
A belső kialakításnál egyértelműen felső kategóriás anyagok kerültek beépítésre; egyenes arányban az ingatlan presztízsértékével.
mutass többetmutass kevesebbet

  • jó állapotú
  • lift van
  • Épület emelet: 7.
  • terasz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017