Budapest lakás eladó, 2 szobás
22 900 000 Ft408,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 2 szobás
Budapest lakás eladó, 2 szobás
+36 70 377 3343
IngatlanreferensIllyés Margit
22900000
hirdetés

Eladó lakás

Budapest lakás eladó, 2 szobás

56 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
házközponti fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Azonnal költözhető 2 szobás lakás Angyalföldön!
Eladó Budapest 13. kerületének egyik méltán felkapott parkos részén, a Rákospatak közelében, a Futár utcában egy 56 nm-es, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, francia erkélyes 4. emeleti lakás. A lakás elosztása remek, teljes átszellőztetést is lehetővé tesz. Egyik oldalon csendes utcára, másik oldalon játszótérre, parkolóra néznek az ablakok. A ház délnyugati felén nincs és nem is lesz elé épített épület, ezért szép időben a Gellért hegy felé is kellemes kilátás nyílik. Házközponti fűtés, alacsony költségek, kellemes és biztonságos környezet. Műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval, a nagyobbik szobában klímával. A bejárati ajtó valódi tűzzáró, 5 ponton záró biztonsági ajtó. A házak között bőven van parkolóhely, nagyobb füves park játékhoz, sportoláshoz, sétákhoz. A városba bejutás gyors, hiszen közelben villamos és busz járatok érhetők el pár perc alatt. Közelben minden, ami kellhet, bölcsődétől, ovin és iskolán át boltokig, rendelőig.
Ha igazi kellemes lakást keres, ahova visszavonulhat és nyugodt órákat tölthet, akkor ez a lakás kedvére lesz. Ráadásul saját szájíze szerint újíthatja fel, de akár azonnal költözhet is.
Nem elég a pénze, de szívesen megvenné? Az OTP csoport hátterével testreszabott pénzügyi megoldásokat intézek Önnek. Beszéljük meg mire van szüksége és igényét megoldjuk a lehetőségeket maximálisan kihasználva.
Illyés Margit 0670-377-3343
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017