Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.
Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.
69 999 000 Ft700 E Ft/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.
Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.
70 M Ft
700 E Ft/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
+36 70 436 6430
MagánszemélyBesnyő Márton
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 3 szobás lakás Budapest, Hegedűs Gyula utca 37.

100 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Újlipótvárosban, a Hegedűs Gyula utcában eladó egy 2017-ben, minőségi anyagokkal felújított Kelet-Nyugat tájolású, 3 szobás, 2 fürdőszobás és külön étkezős konyhával rendelkező 4. emeleti, 100 nm-es polgári lakás. A felújítás során a tulajdonosok arra törekedtek, hogy a minőségi anyagok felhasználása mellett otthonos és praktikus életteret teremtsenek, ahova hazatérve a pihenésé a főszerep.

A lakás teljes mértékben új aljzatot kapott, a hálószobákban és nappaliban elegáns tölgy tömörfa svédpadló, míg az étkezős konyhában és az előszobában anyagában színezett olasz járólap került beépítésre. A nyílászárók a felújítás során szintén cserélve lettek hő -és hangszigetelt műanyag ablakokra, valamint biztonsági bejárati ajtóra. Valamennyi ablakkeretbe beépítésre került a lehúzható szúnyogháló, valamint a távirányítóval irányítható alumínium redőny.

A fűtésről és a melegvíz ellátásról az újonnan beszerelt Bosch kondenzációs kazán gondoskodik, mely a nappaliban elhelyezett termosztátról, valamint okos telefonról egyaránt irányítható és programozható, így akár otthonunktól távolról is elindítható, illetve lezárható a fűtés. A korszerűsítéseknek köszönhetően a gáz havi átalány díja mindössze 4500 Ft.

A nagyobb hálószobához külön bejáratú fürdőszoba tartozik, ahol egy infraszauna és egy esőztetővel felszerelt zuhanykabin biztosítja az esti ellazulást. A másik fürdőszobában sarokkád található. Mindkét fürdőszoba ablakkal rendelkezik. A fürdőszobák szellőzését automata páraelszívó is biztosítja, amik a konyhába beépített szagelszívóhoz hasonlóan a lichthofra szellőznek.

A lakás teljes villamoshálózata kicserélésre került, a hálózat teljesítményét 3*25 Amperre bővítették. A lakásban teljes értékű riasztórendszer, valamint a konyhába füstérzékelő került kiépítésre, mely igény szerint beköthető szolgáltatóhoz.

A lakás a körfolyosón keresztül közelíthető meg, az egyik hálószoba a körfolyosóra a másik pedig a nappalival együtt az utcára néz.

A közös költség havi 17.500 Ft.
mutass többetmutass kevesebbet

 • duplakomfortos
 • gáz (cirko)
 • nyugati tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 4.
 • Épület szint: 5. emelet
 • Rezsi: 30 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018