Budapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utcaBudapest, XIII. kerület Futár utca
Budapest, XIII. kerület Futár utca
34 900 000 Ft671,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest, XIII. kerület Futár utca
Budapest, XIII. kerület Futár utca
34,9 M Ft
671,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 902 6760
ReferensÁbrahám Péter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XIII. kerület Futár utca

52 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó XIII. Kerületben, Angyalföld kertvárosi részén, Rákospatak mentén, 52m2-es, 1+2 félszobás, 2008. átadású, tégla építésű társasház-i öröklakás.
A lakáshoz tartozik egy 4 m2-es tároló, gépkocsi beálló teremgarázsban vásárolható hozzá.
A lépcsőházból a lakás előterébe érkezünk, innen nyílik a kézmosóval is ellátott WC helyiség, a fürdőszoba és a nagyobbik félszoba. Az előtérrel egy légtérben található a konyha, melyen áthaladva jutunk a vele szintén egylégterű nappali szobába. (Kényelmes, tágas a térérzet) A konyha-közlekedőből nyílik a kisebbik félszoba. A nappali szoba derékszögű háromszög alakú sarkához csatlakozik a terasz (4,45 nm2) ahol a reggeli kávé elfogyasztható.
A közös költség tartalmazza a fűtést, meleg víz melegítést!
A lakásban természetesen műanyag ablakok vannak Aereco légbevezetőkkel, fürdőben és a WCben páraelszívó. Nyáron a kellemes hűvösről a nappaliba felszerelt Whirlpool inverteres klíma gondoskodik. Új központi elszívó ventilátorokat kapott a társasház 2017-ben.

Referencia szám: LK437889
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018