Budapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteresBudapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteres
57 000 000 Ft593,8 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteres
57 M Ft
593,8 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 499 3938
IngatlanreferensDebreczeni Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Angyalföldön a Botond utcában, 96 négyzetméteres

96 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálunk Budapest 13. kerületében a Tüzér-kert társasházban egy 5. emeleti, 78 nm + 55 nm terasz, 3 szobás( nappali+2 hálószobás) elrendezésű,napfényes lakást egy hat emeletes, szépen karbantartott, rendezett, liftes, 2008-as tégla építésű társasházban.
A ház előtt nincs más épület ami eltakarná a kilátást, így városi panorámában gyönyörködhetünk a teraszokról.
Jelenleg egy exkluzív 36 nm-es amerikai konyhás nappalival rendelkezik, de igény esetén visszaalakítható az eredeti nappali+3 hálószobás elrendezésre.
A társasház biztonságról és kényelemről 24 órás portaszolgálat és kamerarendszer gondoskodik, illetve kellemes belső zöld kertje van kicsi játszótérrel.
A ház hőszigetelése kitűnő, így a lakás fűtésköltsége méretéhez képest igen kedvező. A hűtésről nyáron a hálószobákban elhelyezett LG klímák gondoskodnak, melyek teljesítményüknél fogva képesek az egész lakást lehűteni.

A lakáshoz kötelezően megvásárolandó egy emelőszerkezetes garázsbeálló, ami két autó tárolására alkalmas (3M Ft).

Kiváló infrastruktúrával rendelkező helyen, nagyszerű közlekedési lehetőségekkel.
Hétvégén is hívható.
Érd. Debreczeni Gábor
Mobil: +36-(30) 4993938
E-mail: debreczeni.gabor@dh.hu

Referencia szám: LK424917
mutass többetmutass kevesebbet

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 5.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018