hirdetés
Eladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobásEladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobás
Eladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobás
63 000 000 Ft630 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobás
Eladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobás
63 M Ft
630 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 342 1777
IngatlanreferensKeresztesi Péter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Kissvábhegyen, XII. kerület Kék Golyó utca, 3 szobás

100 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

EGY LAKÁS, MELY SZÁMOS ÁTAKALÍTÁSI LEHETŐSÉGET REJT MAGÁBAN!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületének kiváló közlekedésű, városi régiójában található az ingatlan. A buszok és villamosok vonalai minden irányban segítségünkre vannak a közlekedésben. A Déli pályaudvar a vasúti közlekedést is a közelünkben tartja. A közelben élelmiszer boltok, gyógyszertár, sokféle egyéb szolgáltatás, bankok, a Mammut és Mom Park bevásárló központ, háziorvosi rendelő, óvoda és iskola van, hogy csak néhányat emeljünk ki a sok közül. A természetet kedvelők a közeli Kis-Svábhegyen vagy Vérmezőn találhatnak kikapcsolódási lehetőséget.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős, függőfolyosós jellegű társasház az 1900-as évek elején épült klasszikus nagypolgári stílusban. Az épület földszint + 4 emeletes, a házban szintenként 5 lakás található. A lift és az ereszcsatorna felújítását belátható határidőn belül megkezdik, a külső homlokzat javítására (vakolás, újraszínezés) 2018 tavaszán kerül sor.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 108 nm-es (tulajdoni lap szerint 100 nm-es), jó állapotú, összkomfortos, körpanorámás saroklakás a társasház legfelső, 4. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A három, rendkívül tágas, külön nyíló szobában található nagy ablakfelületeknek köszönhetően a lakás kimondottan világos. Az redőnyökkel felszerelt ablakokon a külső nyílászárók cserére kerültek a jobb hangszigetelés végett, a belső nyílászárók megmaradtak, megőrizve azok régi stílusát. Két szobának is saját erkélye van, melyekről gyönyörű kilátást nyerhetünk a Budai-hegyekre, de a harmadik szobából is kiváló kilátás tárul elénk. A lakás bejárati ajtaja, mely előtt biztonsági rács található, úgyszintén cserére került, melybe ugyan olyan mintázatú üveg került be, mint a szobákon található ajtókban van. A lakás egy nagy, több mint 19 nm-es konyhával rendelkezik, melyhez a folyosó túloldalán egy spájz/tároló is tartozik. Külön WC és fürdőszoba a folyosóról nyílik. A padlózat parketta a szobákban és a folyosón parketta, a többi helyiségben kerámia/járólap. A lakás rengeteg átalakítási lehetőséget rejt magában, így beruházók számára ideális választás lehet. A lehetséges átalakítási tervek közül néhányat a képek közé feltöltöttünk. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetését követően rugalmasan birtokba vehető.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 100 nm + 5 nm erkély
- Nappali: 28 nm
- Szoba 1: 24,6 nm
- Szoba 2: 20 nm
- Konyha: 19,5 nm
- Előszoba: 8,6 nm
- Fürdő: 3,7 nm
- WC: 1,8 nm
- Kamra: 1,8 nm
Belmagasság: 3,4 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkonvektorok biztosítják. A meleg vizet a fürdőszobában elhelyezett villanybojler szolgáltatja. Három vízóra is található a lakásban.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 16.900 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, és a közös képviselet díját.
PARKOLÁS:
Parkolásra utcán, közterületen, fizetős övezetben van lehetőség.
Irányár: 63 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018