Budapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteres
44 900 000 Ft831,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteres
44,9 M Ft
831,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5386
ReferensJandovics Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér, 54 négyzetméteres

54 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant


## TÖKÉLETES ELHELYEZKEDÉS, SAJÁT PARKOLÓ, KIVÁLÓ TÖMEGKÖZLEKEDÉS ##
Az eladásra kínált ingatlan az épület hatodik, legfelső emeletén található és a lépcsőházból nyílik. A lakás mindenképpen felújítandó, így az új tulajdonos saját, egyedi elképzelései szerint alakíthatja ezt az ingatlant egy meghitt, kellemes otthonná. Az adottságok jók, akár amerikai konyhás étkezős nappali és hálószoba, akár a hall konyhává és étkezővé alakításával két szobás lakás kialakítására, de befektetésnek is kiváló, hiszen a felújítás után könnyen és gyorsan kiadható az egyetemek közelsége, valamint központi fekvésének köszönhetően.
A rácsozott üvegű bejárati ajtón keresztül lépünk be az előszobába, ahonnan jobbra az ablakos konyhát érjük el, amelynek használatát egy kis ablakkal szellőző kamra segíti. A konyhából nyílik az L alakú félszoba, ahol vízkivezetést is találunk. A három helyiség egybenyitásával egy kényelmes, otthonos, világos étkezős konyhát, vagy egy szobát tudunk kialakítani. Az előszobából balra található a külön WC, szembe a fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba, amely a lichthofra szellőzik és egy kis ablakon keresztül kap természetes fényt a félszobából. A fürdőszobából közvetlenül a hallba is beléphetünk. A WC után szintén balra tudjuk elérni a hallt, majd a széles, üvegezett háromszárnyú ajtón keresztül a tágas, jól berendezhető szobát. A szobához csatlakozik egy erkély, ahonnan csodaszép panoráma tárul a szemünk elé a Gellérthegy és a Citadella irányába. A lakás tájolása északkelet-délnyugati, így a lakás világos, napsütötte. Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

A téglaépítésű, sátortetős polgári társasház a múlt század közepe táján épült. Földszint + hatemeletes, 21 lakás található benne. A lakók kényelmét lift segíti, amely az utcaszinttől akadálymentesen, lépcső nélkül érhető el. A ház rendszeresen karbantartott, rendezett pénzügyi helyzettel rendelkezik. Már a lift vezérlése megújult, a tetőt 2015-ben újították fel, a kaputelefont 2017-ben szerelték fel. A lépcsőház hangulatos, kulturált, jó érzés ide belépni!

Jöjjön és nézze meg.
Várom hívását.
mutass többetmutass kevesebbet

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 6.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018