Eladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtérEladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtérEladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtérEladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtérEladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtérEladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtérEladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtérEladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtérEladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtérEladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtér
Eladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtér
44 900 000 Ft831,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtér
Eladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtér
44,9 M Ft
831,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5711
ReferensTorba Dávid
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 2+1 szobás lakás Lágymányoson, Budapest, Móricz Zsigmond körtér

54 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az eladásra kínált ingatlan az épület hatodik, legfelső emeletén található és a lépcsőházból nyílik. A lakás mindenképpen felújítandó, így az új tulajdonos saját, egyedi elképzelései szerint alakíthatja ezt az ingatlant egy meghitt, kellemes otthonná. Az adottságok jók, akár amerikai konyhás étkezős nappali és hálószoba, akár a hall konyhává és étkezővé alakításával két szobás lakás kialakítására, de befektetésnek is kiváló, hiszen a felújítás után könnyen és gyorsan kiadható az egyetemek közelsége, valamint központi fekvésének köszönhetően.
A rácsozott üvegű bejárati ajtón keresztül lépünk be az előszobába, ahonnan jobbra az ablakos konyhát érjük el, amelynek használatát egy kis ablakkal szellőző kamra segíti. A konyhából nyílik az L alakú félszoba, ahol vízkivezetést is találunk. A három helyiség egybenyitásával egy kényelmes, otthonos, világos étkezős konyhát, vagy egy szobát tudunk kialakítani. Az előszobából balra található a külön WC, szembe a fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba, amely a lichthofra szellőzik és egy kis ablakon keresztül kap természetes fényt a félszobából. A fürdőszobából közvetlenül a hallba is beléphetünk. A WC után szintén balra tudjuk elérni a hallt, majd a széles, üvegezett háromszárnyú ajtón keresztül a tágas, jól berendezhető szobát. A szobához csatlakozik egy erkély, ahonnan csodaszép panoráma tárul a szemünk elé a Gellérthegy és a Citadella irányába. A lakás tájolása északkelet-délnyugati, így a lakás világos, napsütötte. Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

A téglaépítésű, sátortetős polgári társasház a múlt század közepe táján épült. Földszint + hatemeletes, 21 lakás található benne. A lakók kényelmét lift segíti, amely az utcaszinttől akadálymentesen, lépcső nélkül érhető el. A ház rendszeresen karbantartott, rendezett pénzügyi helyzettel rendelkezik. Már a lift vezérlése megújult, a tetőt 2015-ben újították fel, a kaputelefont 2017-ben szerelték fel. A lépcsőház hangulatos, kulturált, jó érzés ide belépni!
mutass többetmutass kevesebbet

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 6.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018