Eladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utcaEladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utca
Eladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utca
30 000 000 Ft461,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utca
Eladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utca
30 M Ft
461,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 3 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Mérnök utca

65 m2alapterület
3 szoba
panellakás
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföldön, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A környéket kiváló tömegközlekedés (a Fehérvári úton közlekedő 17, 41, 47, 48, 56-os villamosok, valamint a Tétényi úton közlekedő 7-es busz) és infrastruktúra jellemzi. A közelben található számos bevásárlási lehetőség (Újbuda Center Bevásárlóközpont, Aldi), gyógyszertár, cukrászda, kávézók, sportpálya, szórakozó helyek, de az Allee bevásárlóközpont, vásárcsarnok, rendelőintézet, posta is csupán néhány villamosmegállónyira van. Autóval mind a belváros, mind az M1-M7 autópálya könnyen és gyorsan elérhető. A közeli Bikás-park, valamint a Mérnök utcai sporttelep igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt a környéken élők számára.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A panelépítésű, lapostetős épület a múlt század hetvenes éveinek elején épült. Földszint + négyemeletes négy lépcsőházas épülettömb, amelyben épületenként 15 lakás található. Az ingatlan lifttel nem rendelkezik. A társasház rendezett, jó lakóközösségű. A ház panelprogramban vett részt 2012-ben, amelynek során külső szigetelést kapott, kicserélték a nyílászárókat és a fűtést is egyedi mérésűvé tették. A lépcsőház kellemes, tágas, szintén újak az ablakok és a műanyag hőszigetelt üvegezésű bejárati ajtó. Az épülettel szemben füves, bokros, fás terület húzódik, amely kellemes környezetet biztosít, továbbá egy játszóteret is találunk a gyermekek örömére.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület negyedik, legfelső emeletén található és a lépcsőházból közelíthető meg. A lakásban 2012-ben cserélték a nyílászárókat, a fűtésrendszer korszerűsítése során új radiátorokat kapott.
A kívülről biztonsági vasráccsal ellátott, belülről hevederzárral megerősített bejárati ajtón az előszobába lépünk be, ahol jobbra beépített szekrénybe pakolhatunk. A szekrény után jobbra, valamint szembe léphetünk be a két egyforma méretű, jól berendezhető szobába, amelyek egymásból is nyílnak. A belső szobához csatlakozik egy loggia, ahonnan kellemes zöld környezetre láthatunk rá, valamint a másik oldalon egy kétszárnyú ajtón tudunk átmenni a harmadik szobába. amely a konyhából is megközelíthető. Ha az előszobából balra indulunk, a közlekedő jobb oldalán szintén beépített szekrényt találunk, amely mellett jut hely a hűtőszekrénynek, illetve balra először a káddal felszerelt fürdőszobát, majd a WC-t, végül szemben az ablakos konyhát érjük el, ahol egy étkezőpult is helyet kapott. A lakás világos, nyugodt, csendes környezetben fekszik, a két nagyszoba déli fekvésű. Kis ráfordítással egy barátságos, jól berendezhető, három külön bejáratú szobával rendelkező lakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan maximum 1 hónapon belül költözhető, akár az összes bútor is maradhat.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalos alapterülete 65nm, amelyhez tartozik egy 4nm nagyságú loggia is. A szobák 17,2nm, 17,2nm és 12,5nm nagyságúak.
Belmagasság: 2,6m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet a Távfűtő Művek biztosítja egyedileg szabályozható radiátorokkal és mérhetően. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre.
KÖLTSÉGEK:
Közös költség 7.800,- Ft, amely magában foglalja a felújítási alapot is. A lakás rezsije alacsony, a téli fűtéssel együtt sem haladja meg a 40ezer Ft-ot havonta.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját kb. 3nm nagyságú tároló a lépcsőfeljáró alatt.
PARKOLÁS:
Parkolni az épület körüli közterületen lehetséges ingyenesen és biztonságosan.
Vételára: 30MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018