Budapest lakás eladó, 2 szobás
23 900 000 Ft497,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 2 szobás
Budapest lakás eladó, 2 szobás
+36 70 617 4590
IngatlanreferensBeleznay Zsolt
hirdetés

Eladó lakás

Budapest lakás eladó, 2 szobás

48 m2alapterület
2 szoba
panellakás
távfűtés

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XI. kerületben Kelenföld városrészen helyezkedik el. Közlekedése kiváló, hiszen szinte a ház előtt van a Bikás Parki metró megálló, de a 7-es, az 58-as, a 103-as, a 114-es, a 153-as, a 213-as, a 214-es, valamint az éjszakai 907-es busz megállói is. A közelben található több iskola (általános iskola, Számalk, óvoda) valamint orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek és sportolási és szabadidős tevékenységekhez pedig a Bikás park nyújt lehetőséget. Két buszmegállóra található a Kelenföldi pályaudvar is.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A fszt.+9 emeletes panel épület az 1970-es években épült, folyamatosan karbantartják, a lépcsőház rendezett, a lift vezérlőrendszere és a kabin cserélve lettek. A lakóközösség csendes, nyugodt. Tavasszal indul a ház szigetelése, a lépcsőház nyílászáróinak cseréje, illetve a fűtéskorszerűsítés.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 48 nm-es lakás az első emeleten található. Ide lifttel vagy lépcsőn gyorsan feljuthatunk. A nappaliból juthatunk ki egy beépített erkélyre. Ez a Bikás Park felé néz, nyugati tájolással. A hálószoba és a konyha pedig keletre néz, szintén zöldre láthatunk.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 48 nm (az erkély fele beleszámítva)
- nappali: 17,6 nm
- szoba: 12,5 nm
- fürdő: 2,6 nm
- konyha: 5,05 nm
- előszoba: 4,26 nm
- közlekedő:3,25 nm
- WC:0,7 nm
Belmagasság: 2,7 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vízellátást távhő biztosítja, a fűtőtesteken egyedi mérő nincs. A lakásban hideg-és meleg vízóra is található. A lakás ablakait 5-6 éve kicserélték műanyag, hang- és hőszigetelt ablakokra. A szobák hagyományos faparkettásak, csiszolással, lakkozással gyönyörűvé tehető.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 10.272 Ft, amely magába foglalja, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
- A fűtés átalánya 15 eFt/hó.
TÁROLÓ:
A lakáshoz nem tartozik saját tároló. Közös tároló rendelkezésre áll az emeleten.
PARKOLÁS:
Az épület körül két parkoló is található, melynek használata ingyenes.
Az ingatlan tehermentes, 60-90 napon belül birtokba vehető.
Irányár: 23,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017