Budapest, XI. kerület Hengermalom útBudapest, XI. kerület Hengermalom útBudapest, XI. kerület Hengermalom útBudapest, XI. kerület Hengermalom útBudapest, XI. kerület Hengermalom útBudapest, XI. kerület Hengermalom útBudapest, XI. kerület Hengermalom útBudapest, XI. kerület Hengermalom útBudapest, XI. kerület Hengermalom út
Budapest, XI. kerület Hengermalom út
42 300 000 Ft640,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Hengermalom út
Budapest, XI. kerület Hengermalom út
42,3 M Ft
640,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 412 4296
IngatlanreferensCzinki Szabolcs
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XI. kerület Hengermalom út

66 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

66m2-es nagy terekkel rendelkező két szobás lakás

LAKÁS JELLEMZŐI:
A második emeleti déli tájolású lakás bejáratából az étkezőbe lépünk, balra találjuk a praktikusan kialakított konyhát. Tovább haladva balra helyezkedik el a fürdő és szemben találjuk a két nagy szobának a bejáratát. A 20 m2 feletti szobák ablakai mellékutcára néznek. A hálószoba tere ytong elemekkel lett megtörve és ezzel egy hálófülke lett pluszban kialakítva, a válaszfal bármikor elbontható. A lakás belmagassága 324 cm ezt kihasználva egyedi gyermekbútorokat terveztek a lakásba ami igény esetén a vételár részét képzik. Az elmúlt években esztétikai és műszaki felújításon esett át a lakás. A szobák külön nyílnak, a fürdőszobában sarokkád lett beépítve és a wc-t is külön helységbe kapott helyet. Az épület frekventált helyen található, de mégis nagyon csendes.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtését távhő biztosítja egyedi méréssel. A víz-, gáz- és villany fogyasztást egyedi mérőórákon ellenőrizhetjük. A konyhában gáztűzhely került beépítve.

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben az Etele és a Fehérvári út sarkától 5 percre található. Központi elhelyezkedés miatt az alábbi tömegközlekedési lehetőségeink adódnak pár perc sétára: 1, 48-as villamos és 10 perc sétával elérhetjük a Bikás parknál lévő M4 metróállomást.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A körfolyosós épületben 70 lakás található. A társasház folyamatosan karbantartja az épületet, ennek köszönhetően lettek a liftek felújítva az elmúlt években. A lakóközösség nagy figyelmet fordít a 100 éves épület anyagi helyzetére. A társasház jelentős tartalékokkal bír. Az épület belső udvarán fákat ültettek, és tartozik egy zárt parkoló az épülethez melynek helyeit sorsolással döntik el a lakók.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 12.500 Ft mely magában foglalja a szemétszállítást és csatornadíjat, takarítást és a felújítási alapot.

TÁROLÓ:
14 m2-es pince helység tartozik a lakáshoz.

PARKOLÁS:
Az épület előtti utcán ingyenes.(sorsolásos alapon évente az épület zárt parkolójában)
mutass többetmutass kevesebbet

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018