Budapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteres
20 900 000 Ft633,3 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteres
20,9 M Ft
633,3 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 395 6513
ReferensBerencsi Erika
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Kelenföldön a Fehérvári úton, 33 négyzetméteres

33 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy belváros közeli, parkosított környezetben lévő, 2 KÜLÖN BEJÁRATÚ SZOBÁS élhető lakás SZIGETELT PANELHÁZBAN!

Budapesten a XI. kerületben, Kelenföldön, remek közlekedésnél, 10 szintes,PANELPROGRAMON ÁTESETT ház, 9. emeleti lakása.
Az összes nyílászáró lecserélésre került, valamint a tető- és házfalszigetelés is megtörtént, ennek köszönhetően a fűtés és egyéb költségek is kedvezőbben alakultak. (Egyedi, szabályozható a hőmennyiségmérés, valamint a vízfogyasztás és az elektromos áramfogyasztás is egyedi mérőkön leolvasható.)
A ház ablakai mindkét oldalon parkra, ingyenes parkolóra, játszótérre néznek. A szobák egybe és külön is nyílnak, parkettásak, a fürdő és WC egy helyiség található. A konyhabútor az árba beletartozik. Az közlekedőben beépített szekrény található, itt kapott helyet a hűtőszekrény is. Az emeleten található 3 lakáshoz tartozik egy 5 nm-es szárító helyiség. A lakás napfényes, csendes, a környezet minden szempontból előnyös.
Az ingatlan tehermentes. Fűtése távfűtés egyedi méréssel.
A környéken kiváló a közlekedés (villamos, metró, busz), közel a 4-es metró Bikás park megállója, a Móricz Zsigmond körtér, az Alle üzletközpont, több piac, a Savoya park. A környék más infrastruktúrája is kiváló, egyetemek, iskola, óvoda, bölcsőde, rendelőintézet, gyógyszertár, bank, bevásárlási lehetőség egy karnyújtásnyira van.
A lakás alkalmas egy új otthonnak, vagy befektetésnek is.

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 9.
  • Épület szint: 10. emelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018