Budapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteresBudapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteres
Budapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteres
94 900 000 Ft692,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteres
Budapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteres
94,9 M Ft
692,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+06 70 930 7500
IngatlanreferensBerei Gabriella
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó új építésű lakás Madárhegyen a Fatörzs utcában, 137 négyzetméteres

137 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Azonnal költözhető luxus penthouse lakás Madárhegyen!
Lakberendező által luxus alapanyagokból megálmodott, panorámás amerikai konyhás + 3 szobás, dupla komfortos, inverteres klímával, riasztóval felszerelt penthouse lakást kínálok megvételre Madárhegy felső részén, újépítésű ingatlanok környezetében. A prémium kategóriás ablakok elektromos aluredőnnyel és szúnyoghálóval kerültek beépítésre, a nappaliban a legmodernebb toló-emelő üvegfalon keresztül árad be a napfény. A prémium minőségű gépesített konyha ( Anthrazit szinű Nobilia-Xeno ultrafényes, Whirpool 6. ézék gépek, indukciós kerámia főzőlap ) ) konyhaszigettel és elszívóval felszerelt. A burkolata viola lila üvegkerámia mozaik, mely sejtelmes, igény szerint hideg vagy meleg fényt ad a sötétben. A belső ajtók 2,4 m magasak, egyedileg gyártott tömör ill üvegbetétesek, különleges záró funkcióval. A fürdőszobákban található prémium kategóriás szaniterek , burkolatok és bútorzat a legújabb trendeknek megfelelően kerültek kialakításra. A fűtésről padlófűtés és radiátoros fűtés gondoskodik, melyet a kondenzációs kazán biztosít. A nappali és a közlekedő klímával felszerelt.Egyedi, luxus kivitelezésű felszereltség és belső tér szolgálja az itt lakók kényelmét. A tágas 41 nm-es nappali szemet gyönyörködtető burkolattal borított, egy légtérben található a 8,71 nm-es konyhával, innen nyílik a master háló önálló fürdőszobával, a másik két egymás melletti hálószoba 15,16 nm-es a lakás másik oldalán helyezkedik el, biztosítva ezzel a családtagok intim életterét. A háziasszonyok örömére a lakás tartozéka egy 7 nm-es háztartási helyiség is. Az egész ingatlant az elegancia légköre övezi.
A lakás a teljes 2. emeletet foglalja el a négylakásos társasházban, melyet automata öntözővel ellátott gondozott kert vesz körül. A lakók a kizárólagos kerthasználaton kívüli területet közösen használhatják.
A lakáshoz tartozó 3 gk parkolására alkalmas teremgarázs beálló 4 M /db, a 7 nm tároló 1,5 M Ft kötelezően megvásárolandó.CSOK igényelhető!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018