Budapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteres
53 900 000 Ft718,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteres
53,9 M Ft
718,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 952 1401
ReferensGortvai Klaudia
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Sasadon az Előpatak közben, 75 négyzetméteres

75 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XI. Sasad. egyik legszebb részén, csendes környezetben, (Előpatak köz), eladó egy 1990-es években épült kis lakásszámú társasházban (4 lakásos) található, 2. emeleti, belső kétszintes 75 nm-es 2 + 1 fél szobás, erkélyes lakás.
Alsó szinten található a nappali, melyből a 7 nm-es napos terasz nyílik. Itt helyezkedik el az étkezős konyha, a fél szoba, s egy vendég mosdó.
Felső szinten található a nagy s napos háló, közlekedő s fürdőszoba.
A lakáshoz tartozó kertrészben egy parkolóhely került kialakításra.
A lakásban 2008-ban felújításon esett át, mikor is minden vezeték ki lett cserélve, s egy új kombi cirkókazán is beszerelésre került. .
A lakáshoz tartozik egy 18nm-es önálló HRSZ számon lévő garázs.
A közlekedés kiváló, a lakás közelében pár perc sétára található több busz megállója (8E, 139, 108E, Auchan busz), így egy járattal elérhető a belváros vagy az M4 metró (Kelenföld).
A környéken gyalogosan elérhető több közért, bölcsőde, óvoda, iskola, patika, orvosi rendelő.
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018