Lakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteres
34 900 000 Ft
465,3 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteres
34,9 M Ft
465,3 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 316 0840
Lotus House
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, Lágymányos Budafoki út, 75 négyzetméteres

75 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan XI. kerület frekventált részén, Lágymányoson, a Műszaki Egyetem közvetlen közelében helyezkedik el, a Budafoki úton. A környék tömegközlekedéssel és autóval is gyorsan elérhető. A Móricz Zsigmond körtér, 4-es metró megállója pár perc sétára található, de akár a Bartók Béla úton közlekedő villamosokkal, buszokkal is gyorsan elérhető a pesti belváros, illetve a 6-os villamos sem esik messze. A közelben az Allee bevásárlóközpont, piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található, de a Budafoki úton is rengeteg boltot, szolgáltató egységet és éttermet-kávézót találunk.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1910-es, 20-as években épült téglaépítésű, polgári társasház rendezett, kívül-belül szép állapotú. A 32 lakásos, liftes házat folyamatosan karban tartják. Tavaly év végén újult meg a teljes tető, idén márciustól pedig a függőfolyosók felújítását tervezik. Az épület földszint + 4 emeletes, a ház utcafrontján üzletek sorakoznak. A lakóközösség csendes, nyugodt.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 75 négyzetméteres, jó állapotú lakás bejárata az épület negyedik emeleti függőfolyosójáról közelíthető meg, ahová lifttel juthatunk fel. Szobáinak ablakai a Budafoki útra néznek, de a lakás magas emelet révén kimondottan CSENDES.
A nyugati tájolású, jelenleg 2 szoba + hall + galériás lakásba belépve az előszobába érkezünk, ahonnan jobbra az ablakos konyha és a 2 nm-es, szintén ablakos kamra található. Az eredeti fa parkettás, 26 és 20 nm-es szobák közül a kisebbik egy 5 nm-es galériát is kapott, melynek belmagassága 1,6 méter. A szobák egyben és külön is nyílnak, hiszen a kisebb szoba megközelíthető a nagyobb méretű szobából egy kétszárnyú ajtón keresztül, illetve az előszobából nyíló hallból is. Utóbbi helyiség mellett találjuk a kádas fürdőszobát. Itt kapott helyet a meleg vizet szolgáltató villanybojler.
A lakásban néhány évvel ezelőtt az ablakokat újra szigetelték és festették, a villanyóra és a kapcsolószekrény cseréjével egy időben pedig újravezetékezték a konyhát is.
A jelenlegi szobaszám könnyen növelhető, hiszen a konyha hallba való áthelyezésével és a kamra falának elbontásával egy 10,8 nm-es, ablakos félszobát nyerhetünk, mely igény szerint, a 3,6 méteres belmagasságnak köszönhetően, a másik szobához hasonlóan galériázható.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 75 nm
- szoba: 26 nm
- szoba: 20 nm
- galéria: 5 nm
- konyha: 9,2 nm
- fürdő-wc: 3,2 nm
- kamra: 1,6 nm
- előszoba: 5 nm
Belmagasság: 3,6 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést kettő darab Héra cserépkályha biztosítja, melyek a két nagyobb szobában kaptak helyet. A meleg vizet villanybojler adja. A lakásban jelenleg vízóra nincs, de felszerelhető.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 32.000 Ft, amely magába foglalja vízdíjat, a házzal kapcsolatos üzemeltetési költségeket és egy jelentős összegű felújítási alapot is.
- Fűtés: 16.000 Ft átalányban

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy kb. 3 négyzetméteres saját tároló a pincében.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Fizető övezet, de bejelentett lakcímmel parkolási matrica igényelhető, mely egész évre 2.000 Ft.

Irányár: 34,9 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (héra)
  • nyugati tájolás
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • Épület szint: 4. emelet
  • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024