Budapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai útBudapest, XI. kerület Bocskai út
Budapest, XI. kerület Bocskai út
65 000 000 Ft532,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Bocskai út
Budapest, XI. kerület Bocskai út
65 M Ft
532,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XI. kerület Bocskai út

122 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Kelenföldön, Újbuda központ közelében helyezkedik el. A környék kellemes, sok fával beültetett, fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Mind tömegközlekedéssel, mind autóval hamar elérhető. Könnyen és gyorsan eljuthatunk a város bármely részére akár nappal, akár éjjel, hiszen nem messze közlekedik a 19, 49 villamos, és a 7-es busz, de nem kell sokat sétálnunk, hogy elérjük a 4-6 villamost, vagy az M4 vonalát. A közelben az Allee bevásárlóközpont, Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). A közeli Feneketlen-tónál vagy a Gellért-hegyen kellemes sétákat tehetünk, de megtalálható itt szabadtéri fitness park, teniszpálya, játszótér is.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős társasház a múlt század 30-as éveiben épült. Földszint + hat lakószintes, 35 lakás található benne. A házban hívógombos, de csak kulccsal nyitható, hangulatos, felújított lift működik. Az épület rendezett, jó állapotú, nem utolsósorban barátságos, festett üvegablakokkal díszített lépcsőházzal rendelkezik. A tetőt 2000-ben, a kéményt 2017-ben újították fel. A ház földszintjén, az utcafronton üzletek működnek.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület második emeletén található és a lépcsőházból nyílik. Bejárati ajtaját míves vasrács is védi. A lakásban 2003-ban újították fel a fürdőszobát, 2018-ban pedig festettek, mázoltak, kicserélték a radiátorokat, redőnyöket, részben a burkolatokat, megújult a WC, a szobai parkettát felcsiszolták, lakkozták.
A bejárati ajtón belépve az ablakokkal beépített előszobába érkezünk, amely eredetileg nyitott veranda volt. Innen léphetünk be a közlekedőbe, ahonnan jobbra a hajdani cselédszoba található ablakkal az előszobára, amelyet akár csendes hálószobának, akár különálló gyerekszobának is használhatunk. Szintén ide nyílik a közlekedőből elérhető WC, valamint a konyha használatát segítő kamra ablaka is. A közlekedő végén léphetünk be a tágas konyhába, amelyhez egy étkező is csatlakozik, így a családi étkezések nagyobb létszám esetén is kényelmesen lebonyolíthatók. A konyha berendezése, bútorozása a lakás új tulajdonosára vár. A konyhánál egy kis erkély is található a házak közötti belső kert felé. Szintén a közlekedőből érjük el a káddal felszerelt, kellemes méretű fürdőszobát, amelyből közvetlenül beléphetünk a belső szobába. Az előszoba végénél a hallon, majd egy többszárnyú ajtón keresztül a legnagyobb szoba kellemes tere fogad bennünket, amelyből természetesen átmehetünk a belső szobába. Innen léphetünk ki az utcai erkélyre. Az utcai szobák majdnem déli fekvésűek, így világosak, napfényesek. Az ingatlan jelenleg üres, új tulajdonosa azonnal birtokba veheti ezt a szép állapotú, jó beosztású, világos, napfényes, barátságos ingatlant.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hivatalos alapterülete 122nm, amely tartalmazza az erkélyek ás a tároló méretét is. A szobák 22,9nm, 22,2nm és 10nm nagyságúak, míg az étkezős konyha 13,2nm, a két erkély 3,5nm és 1,8nm.
Belmagasság: 3,25m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést a fürdőszobában felszerelt cirkókazán biztosítja, míg a meleg vizet átfolyós rendszerű gázbojler szolgáltatja. Az elhasznált vízmennyiség mérésére külön vízóra került felszerelésre. A lakók kellemes közérzetét a szobákban felszerelt redőnyök segítik. A bejárati ajtó előtt egy míves kovácsoltvas rács növeli a biztonságot.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség a lakás méretéhez képest kedvező az utcafronti üzletek bérleti díjának köszönhetően, mindössze 20eFt havonta. A fűtés költsége egyedi igények szerint alakul.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját 5nm nagyságú tároló a pincében.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház előtti közterületen ingyenes és biztonságos lehetőség nyílik, a környező utcákban a parkolás kerületi lakosoknak kedvezményes.
Irányára: 65MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018