Budapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utcaBudapest, XI. kerület Bercsényi utca
Budapest, XI. kerület Bercsényi utca
21 000 000 Ft617,6 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Bercsényi utca
Budapest, XI. kerület Bercsényi utca
21 M Ft
617,6 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
IngatlanreferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, XI. kerület Bercsényi utca

34 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Lágymányoson, a Móricz Zsigmond körtér közelében helyezkedik el egy mellékutcában. Tömegközlekedése kiváló, itt található a 4-es metró megállója, illetve nagyon sokféle villamos és busz között válogathatunk, bármerre is induljunk. Éjszakai járat segítségével a Belvárosból is hamar hazatérhetünk. A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank található a közelben, de gyalogtávolságban van az Allee, a Fehérvári úti piac és a rendelőintézet is. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Nem kell messze mennünk, ha kikapcsolódni szeretnénk a közeli Feneketlen-tónál, a Gellért-hegyen vagy az Egyetemisták parkjában.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős, liftes polgári társasház 2013-ban épült, majd 1956-57. során épült rá a tetőtér hasznosításával az 5. emelet. A lakások a körfolyosóról nyílnak, számuk összesen hatvan. A ház rendszeresen karbantartott, jó állapotú, kulturált lakóközösségű. A legutóbbi nagyobb munka 2017-ben volt, amikor a tetőt újították fel.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület ötödik, legfelső emeletén található. A lakás jó állapotban van, karbantartott. Teljes körű felújítására 2013-ban került sor, majd az utóbbi négy évet leszámítva üresen állt.
A 2018. elején kicserélt biztonsági ajtón belépve az előszobába érünk, ahonnan a lakás többi helyisége megközelíthető. Jobbra találjuk a fürdőszobát, majd a kis kamrát, míg ezzel szemben a jobb oldalon a konyhát. A konyhát és az előszobát egy kellemes hatású, boltíves-félfalas megoldással választották el egymástól. A bejárattal szemben nyílik a szoba, mely mérténél és alakjánál fogja jól berendezhető, kényelmesen kihasználható. A lakás előnye mindenképp, hogy a fürdő és a kamra is ablakos, a szoba szinte tökéletesen déli fekvésű.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete 34nm. A szoba 22nm, a konyha 4,5nm, a fürdőszoba 2,9nm.
Belmagasság: 2,7m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra nem került felszerelésre.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség ~9.500,- Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot is és a víz- és csatornadíjat is. A lakás rezsije rendkívül alacsony, összesen 20eFt körül alakul.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját tároló az épület alsó részében.
PARKOLÁS:
Parkolni közterületen, az utcán lehetséges, kerületi parkoló matricával kedvezményesen.
Vételára: 21MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 5.

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017