Eladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobásEladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobásEladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobásEladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobásEladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobásEladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobásEladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobásEladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobásEladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobásEladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobás
Eladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobás
51 500 000 Ft643,8 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Eladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobás
Eladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobás
51,5 M Ft
643,8 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
+36 20 327 2604
MagánszemélyPető Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában 22-ben, 4 szobás

80 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BEFEKTETŐKNEK! Elsősorban befektetőknek ajánlom ezt a KÉT DARAB LAKÁST (külön bejaratú), mely egy nagy, 80nm-es lakásból lett kialakítva. A lakások jelenleg 80% körüli kihasználtsággal, 12 ezer forint körüli éjszakénkénti áron vannak kiadva hivatalosan, cégen keresztül, így akár 15-20%-os hozam is elérhető, amely kiamagaslónak számít!

Mindkét lakás gyönyörűen, minden igényt kielégítően lett felújítva és mindkettő rendelkezik különálló hálószobával és a nappaliban kihúzható kanapéval, így akár 4-4 fő elszállásolására is alkalmas (és erre is van engedély). A szálláshely minden engedéllyel rendelkezik, és már most rengeteg foglalásunk van év végéig, melyek természetesen szintén átadásra kerülnek az adás-vétel során.

A lakásokhoz tartozik még egy zárható tároló a folyoson (takarító eszközök és egyéb apróságok tárolására) és egy pince.

A lakások a fényképen látható állapotban, bútorokkal, kiegészítőkkel, Booking.com és AirBnb fiókokkal (rengeteg 5 csillagos értékeléssel), illetve igény esetén a takarítónővel és apartman menedzserrel együtt kerülnek átadásra.

Mivel a lakások szinte mindig foglaltak, ezért kérem csak komoly érdeklődők jelentkezzenek, nézelődőknek és álmodozóknak sajnos nem fogom tudni begmutatni, mert szeretném minimális csökkenteni jövés-menést és a vendégek zavarását. Köszönöm szépen a megértést!
mutass többetmutass kevesebbet

 • luxus
 • gáz (cirko)
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: A+
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 3
 • parkolás utcán, közterületen

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018