hirdetés
Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobás
31 900 000 Ft708,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobás
31,9 M Ft
708,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9239
IngatlanreferensSimon Péter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobás

45 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant


Projekt bemutatása

Kínálatunkban 90 projekt, több, mint 2000 lakása található meg jelenleg. Hívjon minket bizalommal, hogy megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb helyen, a legideálisabb lakást. Kínálatunk jelentős része csak nálunk található meg, ami folyamatosan bővül.
Stílusos, élhető elosztású otthont vagy könnyen kiadható ingatlant keres? Elvárja, hogy magas műszaki színvonal és modern megoldások jellemezzék „választottját? Ha igen a válasz, a megfelelő fejlesztést találta meg a megújult Rákóczi tér szomszédságában, ahol megújuló fűtésrendszer a garancia az alacsony fenntartási költségekre, ahol a háromrétegű nyílászárok felelnek a megfelelő hő- és hangszigetelésért, okos-otthon előkészítés teszi lehetővé a legmodernebb műszaki eszközök összehangolását, mennyezeti hűtés-fűtés felel a kellemes hőmérsékletért, hogy csak a legfontosabb paramétereket említsük.
Elhelyezkedése révén a főváros bármely szeglete egyszerűen elérhető, legyen szó a budai vagy pesti régióról, beleértve a belvárost, illetve az egyetemeket is. A 2-, 3- és 4-es metrók, a 4-6 villamosok is rendelkezésre állnak.
Az egyszobás stúdiólakásoktól a másfél-, illetve kétszobás apartmanokig, kisebb erkélyestől a kertkapcsolatosig válogathat még most. Merjen jól dönteni!
Szívesen állunk rendelkezésére, hogy teljes képet kapjon választásához.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján