Eladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobásEladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobás
10 900 000 Ft473,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobás
10,9 M Ft
473,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 696 6963
ReferensBaczynski Eszter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Budapest, Józsefváros, Karácsony Sándor utca, 1 szobás

23 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

VIII. kerület, Magdolna negyedében, a megszépült Kálvária tér, és az újjáépített Teleki téri piac közelében, a Karácsony Sándor utcában eladó egy 23 nm-es, 1 szobás, galériás lakás. A CSENDES ingatlan egy egyszintes épületben található, ablaka a belső udvarra néz. A lakás FEÚJÍTÁSA során a burkolatokat (kerámia járólap, parketta, csempe) cserélték, új nyílászárókat építettek be, és a fürdőszoba is megújult.A lakás ára : 10,9 Millió Ft.A Kálvária tér, a Teleki téri park is megújult füvesítettek, a sétautakat, a régi dísz vaskorlátot a park körül felújították, működővé tették a szökőkutat, és a játszóteret is.

A lakás jó elosztású, GALÉRIÁZOTT. Az ingatlan egy szobából, egy zuhanyzós fürdőszobából és a konyhából áll. A konyhában jól felszerelt, gépesített beépített bútor található.

A lakás fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. Az ingatlanhoz saját tároló is tartozik.

Közös költség 5.000 Ft havonta, ami tartalmazza a víz/csatorna díjat, a szemétszállítás, a közös villanyfogyasztás, a társasház biztosítást és a felújítási alapot is. Parkolási lehetőség az utcán, közterületen, vagy a zárt belső udvaron lehet.Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Teleki téri piac - minden megtalálható. Pár lépésre busz/villamosmegálló így a Belváros könnyen, gyorsan elérhető.Az ingatlant SZEMÉLYES MEGTEKINTÉSEM alapján vettem nyilvántartásba!Eladásra, kiadásra váró ingatlanát is rám bízhatja annak teljes körű ügyintézésével.Hétvégén is várom érdeklődését, ha nem válaszolok a telefonra, amint tudom visszahívom. Állok rendelkezésére Viberen vagy Watsappon is.Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Rózsadomb Ingatlaniroda. 1024 Budapest, Lövőház utca 34.

Fekvés: délnyugat

Lakás állaga: jó állapotú

Ház állaga: közepes állapotúÜgyintéző: Baczynski Eszter
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018