Budapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteresBudapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteres
34 990 000 Ft555,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteres
35 M Ft
555,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 846 4461
IngatlanreferensVajda Barnabás
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Józsefvárosban a Kálvária téren, 63 négyzetméteres

63 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BEFEKTETŐK FIGYELEM!! A VIII. Kerület rohamosan fejlődő részén 1991-es építésű tégla házban kínálok eladásra egy 2 emeleti 2 szobás Napfényes lakást ! Nyugati fekvésének köszönhetően nagyon világos. A 7 emeletes liftes társasház lakóközössége rendezett, anyagi helyzetét tekintve rengeteg megtakarítással rendelkezik, amiből folyamatosan karbantartják az épületet. Befektetés szempontjából kiváló, pillanatok alatt ki lehet adni. A környék ellátottsága minden szempontból páratlan. Szinte minden típusú üzletet, szolgáltatást megtalál, közlekedés szempontjából szintén kiváló. A körút tömegközlekedéssel néhány perc alatt elérhető.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette a lakás az érdeklődését, kérem hívjon, akár hétvégén is!

+ 34990000 Ft
Érdeklődni:
Vajda Barnabás
+36 30 846 - 4461

Referencia szám: M104651
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018