Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Rottenbiller utca, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Rottenbiller utca, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Rottenbiller utca, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Rottenbiller utca, 2 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Rottenbiller utca, 2 szobás
Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Rottenbiller utca, 2 szobás
31 100 000 Ft575,9 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Rottenbiller utca, 2 szobás
Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Rottenbiller utca, 2 szobás
31,1 M Ft
575,9 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 70 600 6015
IngatlanreferensKota Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Rottenbiller utca, 2 szobás

54 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
felújítandó

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: LV1627
Eladó a Keleti pályaudvarnál egy 54nm-es, utcára néző, ÉNY-DK tájolású, napfényes, városi panorámával rendelkező tégla lakás, amely jelenleg 2 szobás, de könnyen 3 szobássá alakítható és/vagy galériázható a 3,7 m belmagasság miatt, és azonnal ki is adható a közelben található egyetemek hallgatóinak.
A központi elhelyezkedés okán a város minden pontja pár megálló a metrókkal, buszokkal vagy trolikkal, bevásárlási- és szórakozási lehetőségek, stb. az 5 percre lévő Aréna Plázában mind elérhetőek, a Péterfi utcai kórház és gyógyszertár 3 perc sétára van. Állatorvostudományi Egyetem 5 perc séta az ingatlantól.
A liftes társasház kifejezetten jó anyagi helyzetben lévő, felújított, folyamatosan karbantartott és kiváló állapotú, sétatávolságra a Rózsák Téri templomtól.
A lakás jelenleg 2 szoba + hall, fürdőszoba és teljesen felújított konyha helységekből áll.
Az éjszakai áram külön órára bekötve, a fűtés parapetes konvektorral történik, így nem igényel kéményseprést. A vízmelegítés villanyboilerrel történik. A közösköltség 14400 Ft/hó, mely magában foglalja a vízdíjat is.
A lakás per- és tehermentes, rugalmasan megtekinthető és azonnal költözhető, sem közösköltség-, sem közmű tartozás nem terheli, 1/1 tulajdonos. Magánszemélyként értékesítem.
A lakás a fentiek okán társbérletre is alkalmas, azaz megvásárlása esetén egyetemi csoporttársak együtt lakását is lehetővé teszi, mert elég nagy, ha barátok érkeznek, de kicsi is, ha takarítani kell…
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018