Eladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utcaEladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utca
Eladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utca
34 900 000 Ft612,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utca
Eladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utca
34,9 M Ft
612,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 603 9587
IngatlanreferensNagy Levente
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 1+2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Péterfy Sándor utca

57 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: 163179
Eladásra kínálunk a VII. kerületben egy 57 négyzetméteres, második emeleti, utcai kilátással bíró, duplakomfortos, frissen felújított polgári lakást.
A gyönyörűen felújított lakás bejárata a konyhába nyílik, amely a lakás központi helyisége is ezáltal. Innen lehet tovább haladni a nappali, a zuhanykabinnal ellátott fürdő és a félszoba irányába. Legnagyobb helyisége a kiváló benapozottsággal bíró nagyszoba, amelyből elérhető a kádas fürdőszoba és a hálószoba is.
2015-ben fejeződött be a felújítás, melynek keretei közt teljes körűen átalakították az ingatlant. Ekkor került kialakításra a jelenlegi két fürdőszobás és előszoba-konyhás elrendezés. Vadonatúj burkolatokkal, cirkó fűtéssel és nyílászárókkal szerelték fel a helyiségeket, továbbá az elektromos, víz és csatornahálózat is modernizáláson esett át.
A ház függőfolyosói, lépcsőháza és udvara 2010 után lett felújítva és jelenleg is kifogástalan állapottal bír, hála a figyelmes lakóközösségnek.
Kiválóan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A közelben található Keleti pályaudvarnak köszönhetően a lakás igazi tömegközlekedési csomópontban helyezkedik el, így nem messze tőle található a 73-as, 76-os és 79-es troli megállója, továbbá könnyen elérhetőek az 5-ös, 7-es, 7E-s, 8-as, 8E-s 20E-s, 30-as, 30A-s, 107-es, 108E-s, 110-es, 112-es, 178-as és 239-es buszok is. Mindezeken felül további közlekedés lehetőségeket biztosítanak 24, 24G és 62-es villamosok, az M2-es és M4-es metrók és természetesen a vidékre való lejutást is elősegítendő a Keleti pályaudvarról induló összes vasútvonal.
A lakás környezete rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtet. Éttermek, boltok, edzőtermek és sok más szórakozóhely található a lakás környékén, továbbá mindössze tíz perces séta választja el az Aréna Plázától, amelyben a rengeteg szórakozási lehetőségen túl, még Magyarország legnagyobb IMAX mozijával is rendelkezik.
Kiemelten ajánlom fiatalok számára, akik egy kifogástalan állapotú lakásra vágynak, amely semmilyen téren nem igényel felújítást. Ezenfelül kiváló befektetési lehetőséget jelent, hisz akár több személy számára is kiadható a lakás és elhelyezkedése miatt kifejezetten keresett az albérlők részéről.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018