Lakás eladó Budapest, 75 négyzetméteres
59 990 000 Ft799,9 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, 75 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 75 négyzetméteres
+36 70 412 4446
IngatlanreferensRakovics Krisztina
hirdetés

Eladó lakás

Lakás eladó Budapest, 75 négyzetméteres

75 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
gáz (cirko) fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó - a Városliget közvetlen közelében, Budapest 50 legszebbé választott szecessziós épületének egyikében, egy napfényes, gyönyörűen, igényesen, magas minőségi kivitelben felújított, 75 nm-es napfényes, két szobás lakás.
Ez a különleges épület a már nagyrészt felújított Keleti pályaudvar és a hamarosan megújuló Városliget és Népstadion vonzáskörzetében helyezkedik el, így kitűnő befektetési lehetőséget kínál egy új városközpont megszületése előtt.
A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, ami kiterjedt a teljes gépészetre, villamosságra, víz-gáz vezetékek teljes cseréjére, kiépítésére. Az összes külső és belső nyílászáró restaurációja megtörtént, ipari épületasztalos szakemberek által születtek újjá.
A szobák német technológiával készült csendlapokkal burkolt falakkal lettek hang- és hőszigetelve.
A burkolatokhoz első osztályú olasz gyártású járólapokat és csempéket választottak. A szobákban prémium osztrák, 10 mm-es laminált parkettával burkoltak.
Minden nyílászáró és belső ajtó (ezek szecessziós stíluselemei) felújításra került. Alumínium, hőszigetelt redőnyök biztosítják a tökéletes hang, fény és hőszigetelést.
Fűtés/gépészet: Prémium Vaillant kondenzációs gázkazán került beszerelésre, programozható "okos" termosztáttal, a radiátorok német Vogel 3 ill.2 sorosak - légköbméterre pontosan kiszámolva.
A kémény 26 méter magasságban, szakszerű kibéleléssel került engedélyeztetésre. A fürdőszobai szaniterek német Hansgrohe márkájúak.
A nappali szobában led-fényeffektusok - mintegy színterápia - egészítik ki a teljes harmóniát.
mutass többetmutass kevesebbet

  • Épület emelet: földszint

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017