Budapesti eladó lakás, 1 szobás, 18 négyzetméteres
23 000 000 Ft1,3 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, 1 szobás, 18 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 1 szobás, 18 négyzetméteres
+06 30 691 7351
IngatlanreferensVarga Mónika
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti eladó lakás, 1 szobás, 18 négyzetméteres

18 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
távfűtés

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a VII. kerület KÖRÚTON BELÜLI részén, a Károly krt.-on egy jó állapotú 5 emeletes téglaépítésű épület (lift van) 5. emeletén, NAPFÉNYES, 4,3 m belmagasságú,utcai nézetű, nyugati fekvésű, távhő fűtésű, felújított polgári lakás!
A ház és a lépcsőház jó állapotú, a lakóközösség kulturált és rendes, a lakás szépen felújított, az alapterület kicsi, de mivel álló galéria lett elhelyezve a szoba és a konyha fölött is, ezért az alapterületet 15 m2-el megnövelték. A galériában elhelyezésre került még egy szoba.
lakásba belépve az előszoba konyhába érkezünk, innen nyílik balra a fürdőkádas fürdőszoba és mellékhelyiség.A bejárati ajtóval szemben az utcai nézetű szoba tárúl elénk.Innen tudunk felmenni a galériára, ahol található a 15 m2-es hálószoba.
Gyakorlatilag ezáltal MINDEN korosztály élvezni tudja ennek az ingatlannak az adottságait. Környéken tényleg MINDEN adott, hogy igen gyorsan eljussunk a Város bármely pontjára. Közlekedése tökéletes.A környéken a mindennapi élethez szükséges szolgáltatás megtalálható,ami a mindennapi élethez szükséges, közértek, kisebb boltok, piac, étterem, kávézók, iskola és óvoda. Ha BEFEKTETÉSI céllal keres, szintén érdemes megtekinteni, mert akár AIRBNB kiadásra is alkalmas az ingatlan.
A környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, közértek, kisebb boltok, piac, étterem, kávézók, iskola és óvoda,
. Jöjjön nézze meg és tegyen ajánlatot!
Itt egy ilyen lakást 450-500 euro-ért kitudja adni külföldieknek!!! Kezdjen el számolni 310ft az EURO!!
Irányár: 23 M Ft.
mutass többetmutass kevesebbet

  • felújított
  • összkomfortos
  • Épület emelet: 5.

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017