Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobás
39 400 000 Ft625,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobás
39,4 M Ft
625,4 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 672 1672
IngatlanreferensKovács Norbert
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Erzsébet körút, 2+1 szobás

63 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
A pesti oldal frekventált, egyik legnagyobb forgalmú területén, az Erzsébet körúton fekszik az ingatlan. A központi elhelyezkedése miatt a közlekedés kitűnő, a metrót, az éjszaka is járó 4, 6 villamosokat és számtalan buszt (107, 7E, 112, 8, 66 stb.) vehetünk igénybe. Mindhárom pályaudvar egyetlen közlekedési eszközzel elérhető. Iskola, rendelő, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, több bank és szolgáltató is elérhető a téren, ill. a közeli utcákban. Bevásárlásra a nagy Spar és a közeli Klauzál téri csarnok mellett sok kis üzlet áll a rendelkezésünkre. Kisebb parkokat és játszótereket találunk a házak között és a Margit sziget is elérhető távolságban van a futást és sétát kedvelők számára.
.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A rendezett téglaépítésű sátortetős társasház 1870 körül épült. Az utcaszinten üzleteket alakítottak ki, ezen felül még három emeleten helyezkednek el a lakások, összesen 26. Az épületben lift üzemel. A homlokzat néhány éve került felújításra, a lépcsőház átlagos állapotú, a biztonság miatt több helyen ráccsal felszerelt.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 63 nm-es nagypolgári lakás minden szobájának ablaka és az erkély is az utcára néz, így nagyon világos és kellemes hangulatú. Az erkély napsütötte, de a késő délutáni nap már nem érinti. A vastag falak miatt jól tartják a hőt és kevésbé forrósodnak fel nyáron. Az ablakokon kipillantva nagy teret látunk, amely kellemes tágas érzést nyújt. A lakás 3 szobája közül a középső kétfelől is megközelíthető, mert a lakás körbejárható. A konyha ablakos a körfolyosóra néz, a fürdőszoba pedig a lichthofra szellőztethető. A nagyobb felújítás 10 évvel ezelőtt történt, amikor a konyha, fürdő és előtér megújult. A többi helyen csak festés történt. Ekkor korszerűsítették a fűtést is, gáz cirkót szereltettek be. A beépített bútorok a vételár részét képezik. A bejárati ajtó előtti folyosó rész kulccsal zárható, így nagy a biztonság.
A lakás tehermentes. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 63 nm
- nappali: 23 nm
- szoba: 13 nm
- félszoba: 9 nm
- konyha, étkező: 6 nm
- fürdő: 4 nm
- előszoba: 7 nm
- erkély: 2 nm
Belmagasság: 3,4 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásban gázcirkó biztosítja a fűtést és a meleg vizet.
Vízóra nincs, a közös költség korlátlan vízfogyasztást tartalmazza. Az épületen belül 3 helyen kulccsal nyitható rácsos ajtók szolgálják a biztonságot.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 11,700 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a lift használatot, a lépcsőház világítást, a takarítást, ill. a szemétdíjat
- Fűtés: a leghidegebb téli hónapban max. 18,000 Ft.
TÁROLÓ:
A pincében található egy 8 négyzetméteres, külön ehhez a lakáshoz tartozó, zárható, száraz tároló helyiség.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház előtti közterületen fizetős területen van lehetőség. A jelenlegi tulajdonos a közelben garázst bérel, aminek jogát szívesen átadja a vevőnek.
Irányár: 39,4 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • terasz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018