Budapest eladó lakás, Erzsébetváros, Dohány utca, 58 négyzetméteres
29 900 000 Ft515,5 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Erzsébetváros, Dohány utca, 58 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Erzsébetváros, Dohány utca, 58 négyzetméteres
+06 70 942 7775
IngatlanreferensNyitrai István
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás, Erzsébetváros, Dohány utca, 58 négyzetméteres

58 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
nincs fűtés

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

TUDJA ÖNNEK MI A FONTOS A KERESÉS SORÁN?
SZÉP ÉS LIFTES HÁZBAN EZEN A SZINTEN, EZ AZ EGY LAKÁS TALÁLHATÓ, EZÉRT A NYUGALOM/INTIMITÁS, KÜLÖNLEGES ELOSZTÁS, EGYEDI FŰTÉS, KRT KÖZELSÉGE, REMEK FÉNYVISZONYOK JELLEMZIK EZT A LAKÁST!
ELADÓ a VI. kerület egyik legjobb részén, Dohány utcában (Krt-ton kívül eső, csendesebb részen), egy háromszintes, kívül-belül szép, liftes ház, negyedik emeletén lévő (ez az egyetlen ingatlan ezen a szinten), egy összesen 58 m2 -es (14 m2 -es rész kizárólagos használatban van a háztól), tulajdoni lapon 14 + 31 m2-es ingatlan, a legmodernebb norvég elektromos fűtéssel, utcai és udvari nézetű, 2 külön nyíló szobával, műanyag nyalászárókkal, felújított, minden irányban SZIGETELT, gyorsan birtokba vehető, per és tehermentes ingatlan!
A liftből kilépve, egy kastélyszerű csigalépcsőn jutunk fel ide. Ahol egy kanapé kis asztal fogadja az ide látogatót. Nyilván az új Tulajdonos kerékpárt, babakocsit, bármit tárolhat itt. Egyébként itt egy tároló is található ezen a szinten.
A gyönyörű bejárati ajtón belépve kezdődik el egy izgalmas kaland. Hosszúkás előtérben minden cipő elfér. Jobbra találunk innen egy gardrobe helyiséget, ahol a téli-nyári ruhakollekció helyezhető el!
Ez a két terület a ház tulajdona (osztatlan közös területként), DE a jelenlegi Tulaj most a napokban intézi a 99 évre szóló kizárólagos használati jogot.
Innentől kezdve egy beleszeretős Otthont ismerhetünk meg. Fantasztikus a kilátás, 3 irányból érkezik napfény. Ebből fakadóan minden napszakban besüt a nap.
2004- TŐL folyamatosan 2014-ig minden vezeték, nyílászáró, burkolat ki lett cserélve. A falak minden irányban szigetelve lettek, még a mennyezet is.
Különleges, a világ zajától elszeparált ingatlanról van szó, remek paraméterekkel! Minden korosztálynak bátran merem ajánlani illetve BEFEKTETÉSNEK is kiváló!
Jöjjön el, ezt látnia kell! A házban csendes, dolgozó emberek laknak. Folyamatosan karbantartott és pályázó közösség él itt!
A környék TÖKÉLETES, hiszen karnyújtásnyira van a nagy Krt. De a Blaha Lujza téri metró is 2 perc. Ezáltal gyorsan, kényelmesen utazhat a reggeli/délutáni csúcsban!
Az irányára: 29.9 M.ft. (amely tartalmazza a beépített és nappaliban lévő óriás tolóajtós szekrényt is).
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017