Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban az Akácfa utcában, 113 négyzetméteres
51 700 000 Ft457,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban az Akácfa utcában, 113 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban az Akácfa utcában, 113 négyzetméteres
+36 70 638 5267
IngatlanreferensGálné Keul Edit
51700000
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban az Akácfa utcában, 113 négyzetméteres

113 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
gáz (konvektor) fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Két lakássá is alakítható, hatalmas terekkel rendelkező, szép állapotú, utcai nézetű szép lakás eladó az Akácfa utcában!

Befektetésre, kiadásra, akár rövid-, akár hosszútávra remek lehetőség, a bulinegyed közelsége miatt! Saját részre tágas tereinek, kiváló alaprajzának köszönhetően szintén ideális lehet, ha valaki a nyüzsgő belvárosban, mégis békés, nyugodt otthonban akar élni.


Az elmúlt évek során a tulajdonos kicseréltette a villanyvezetékeket (2014), a 2 kéményt kibélelték (2008), a fürdőszobát, wc-t felújították.(2003), az épület gázvezetékeit, valamint külső és belső homlokzatát is renoválták.


A 3 szintes épületben elhelyezkedő ingatlan 2 szobája az utcára néz (keleti fekvés), 1 szobája az udvar felé. A világítóudvarra ablakos - egykori cselédszoba, - jelenleg gardróbként üzemelő 5,75 nm-es kisszoba akár dolgozószobaként is funkcionálhat a jövőben. A hatalmas előszoba (16 nm) kiadási célú befektetés esetén a recepciónak adhat helyet, amennyiben pedig a korábbi állapotot állítja vissza a leendő tulajdonos, azaz a konyha felől újra megnyitja a második bejárati ajtót, az előszoba méreteiből adódóan kettéosztható.

Jelenleg 2 szobája is galériázott, tovább növelve ezáltal a hasznos tereket. Az épített fa galéria tökéletesen illeszkedik a polgári otthon milliőjébe, így akár azokat megtartva is visszaállítható a korábbi két bejáratos állapot. A lakásban 2 vízóra van, közös költsége méretei ellenére is elenyésző, hiszen csak 18.000 Ft. Így rezsije remekül tervezhető, jelenlegi konvektoros fűtésének köszönhetően alacsonyan tartható.


Ez a kiváló helyen, remek közlekedés mellett elhelyezkedő csodás ingatlan Önre vár! Tekintse meg velem és tegyen ÖN vételi ajánlatot!
mutass többetmutass kevesebbet

  • felújított
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017