Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobás
20 850 000 Ft672,6 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobás
20,9 M Ft
672,6 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
+36 20 250 7869
MagánszemélyFehér Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Székely Bertalan utca, 1 szobás

31 m2alapterület
1 szoba
vegyes építésű
Közepes állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapesti, VI. kerületi, Külső-Terézvárosi, 31 nm-es, földszinti, kertkapcsolatos, DNY-i fekvésű, 340 cm belmagasságú, belső udvari, G energiatanúsítványú lakás eladó.
Irányár: 20,85 Ft. Telefon 36/20-250-7869.

A társasház 16 lakásos, francia udvaros, csak az utcafronton van egy emelet. A lakások jórészt kis alapterületűek és albérlők lakják. Kis tulajdonrésze van az önkormányzatnak is. A ház anyagi helyzete rendezett.
A megtakarításból a bejárati kapu cseréje és az utcafronti homlokzat felújítása a következő terv a ház felújításában. Kaputelefon és este 10-kor kapuzárás van. Az utca jó része be van kamerázva. Éjszaka is biztonsággal lehet közlekedni.

A lakás az elmúlt évek során folyamatos felújításokon esett át. (Aljzat teknőszigetelés, szomszédos határoló falak szigetelése, nyílászárók cseréje, szellőztető rendszer, villany hálózat.) A fő falak 60 cm-esek, így télen jól tartják a meleget, nyáron hűvösen a levegőt. A fürdőszobában 80 l-es bojler van, ami árammal működik. Áram költség: 6.500,- Ft/hó. Gáz költség: 6.500,- Ft/hó. Közös költség: 10.500,- Ft/hó vízóra nélkül (szemét szállítás, hideg víz, szennyvíz, javítások, felújítási alap). A Televíziót/Telefont/Internetet a Digi Kft. biztosítja. A villany- és a gázóra a lakáson kívül van.

Az utcában két ház építése fejeződik be rövidesen. Tervezik, hogy a Nyugati pályaudvar sínjeit a föld alá süllyesztik és felette kialakuló terület pihenő- zöldövezet lesz.

Közel 20 éve élek itt. Kinőttem már rég a lakást, de nagyon szerettem itt lakni, mert csönd van és
madárcsicsergés. A kert lakásom előtti részét kedvem szerint ültetem és gondozom.
Béke és nyugalom van itt a belváros szívében, pár perc sétára a Kodály Köröndhöz, a Nyugati pályaudvarhoz, a West End-hez, a Lehel piachoz.

A lakás kisebb, igény szerint nagyobb felújítás után beköltözhető.
mutass többetmutass kevesebbet

 • összkomfortos
 • gáz (konvektor)
 • délnyugati tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: G
 • Épület emelet: földszint
 • Épület szint: 1
 • Rezsi: 24 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018