Budapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteresBudapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteres
33 900 000 Ft678 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteres
33,9 M Ft
678 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+06 70 942 7775
ReferensNyitrai István
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Terézvárosban az Eötvös utcában, 50 négyzetméteres

50 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KÖLTÖZNE VAGY BEFEKTETNE? GYORSAN KIADHATÓ LAKÁS, TÖKÉLETES LOKÁCÓBAN, SZUPER NAPFÉNYES LAKÁS, EGY GYÖNYÖRŰ HÁZBAN!!!

Ezt látnia kell! Eladó a VI. kerületben, Eötvös utcában, Nyugatihoz közel, egy kívül-belül szép három emeletes ház (LIFT NINCS), második emeletén lévő, egy udvari nézetű, a gangon utolsó lakásként (így nincs előtte eljárás), 50 m2-es, 2 szobás (már nincs félszoba), gáz héra fűtésű, átlagos állapotú, MŰANYAG nyílászárókkal felszerelt, 2 éve részleges burkolat és víz/ villanyvezeték cserék történtek, RENDKÍVÜL VILÁGOS, alacsony költségekkel rendelkező (9000 ft/hó), csendes, békés lakás!
Állapotát tekintve inkább saját stílusát tudja itt megvalósítani. Ennek nyilván meg van az előnye is. Elosztása remek lehetőséget nyújt újabb variációkra.
Tulajdonos nem is adná el, ha a Családban egészségügyi problémák nem keletkeztek volna! Konkrétan ez az egyetlen oka az eladásnak.
Viszont a tehermentes lakás átadása minimum 60 napot igénybe vehet. Jöjjön nézze meg, Öné-e eme Otthon?!
A ház 2007-ben eladta a tetőteret és ezáltal újult meg teljesen. Mind a kapualj, lépcsőház és a belső- külső homlokzat szép állapotban várja új lakóját.
A környék tökéletes kiszolgálású, hiszen minden korosztály megtalálja a maga számításait. Egy perc a Krt és a 4-6-os szolgálata- azáltal a Margitsziget és minden fővárosi pont gyorsan elérhető!
Ha nem szeret reggel korán kelni, ez az Ön környéke 
A lakás irányára rugalmas; 33.9 M.ft.

mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018