Budapest, V. kerület Váci utcaBudapest, V. kerület Váci utcaBudapest, V. kerület Váci utcaBudapest, V. kerület Váci utcaBudapest, V. kerület Váci utcaBudapest, V. kerület Váci utcaBudapest, V. kerület Váci utcaBudapest, V. kerület Váci utcaBudapest, V. kerület Váci utca
Budapest, V. kerület Váci utca
67 000 000 Ft1,2 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest, V. kerület Váci utca
Budapest, V. kerület Váci utca
67 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 20 558 3637
ReferensSzilágyi István György
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, V. kerület Váci utca

56 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Teljes körű felújítás után, belső építész által magas szinten megtervezett, 2018. februárjára kulcsrakész formában várja kedves érdeklődő ügyfeleit ez a kuriózum lakás.

Az épület földszintén étterem és ékszerbolt található, a lakás az épület második emeletén helyezkedik el, ennek köszönhetően nagyon világos, körbenapozott, mivel udvari a lakás kilátása, így csendes is!

A lakásban teljes körű átépítés történik, az eredeti válaszfalak lebontását követően beosztása a mai modern trendeknek megfelelően kerül kialakításra. A több, mint 20 m2-es nappali-konyha helyiség mellett található 2 hálószoba és 2 fürdőszoba. A lakás teljesen bútorozott-berendezett, magas színvonalúan kivitelezett: egyedi burkolatok, különleges fénytechnika, prémium klíma egységek, padlófűtés, teljes gépesítés, illetve számos további extrát rejt.

Fenntartása az átlag ingatlanokhoz mérten rendkívül alacsony. Közös költsége havonta mindössze csak 9.973 Ft/hó, amely tartalmazza a vízdíjat, és az általános társasházi karbantartással kapcsolatos folyamatokat.

Kiemelkedően magas-garantáltan jó kiadási hozammal bérbeadható különleges ingatlan.
Az ingatlanban a rövidtávú bérbeadáshoz szükséges engedélyeket a ház rendezet körülményei és a lakóközösség is elősegítik, ezért mind befektetésnek mind pedig életvitelszerű használathoz nagyszerű választás az ingatlan.

A lakás tervei szerepelnek a képeken, a tervezett átadás 2018. februárja. Amennyiben megegyezés születik, a terveken való módosítás lehetséges.

Mivel a lakás enteriőrje belsőépítészeti különlegességnek számít, elsősorban csak és kizárólag komoly vételi szándékkal rendelkező ügyfelek érdeklődését várjuk.

Referencia szám: 166470-IT
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018