Eladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utcaEladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utca
Eladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utca
59 900 000 Ft777,9 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utca
Eladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utca
59,9 M Ft
777,9 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 974 3343
IngatlanreferensKeresztes Dániel
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 2+2 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Kossuth Lajos utca

77 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ritka lehetőség, a belváros szívében!

A Ferenciek tere és az Astoria között kínálok megvételre, egy remek adottságokkal rendelkező lakást. A lakás egy szépen felújított és folyamatosan karbantartott, rendezett, jó lakóközösségű, 14 lakásos, liftes, 4 emeletes, polgári ház 2. emeletén helyezkedik el. A 77nm-es lakás körfolyosóról közelíthető meg, három hálószobájából azonban, csak, egy, a legkisebb néz erre. A másik két hálószoba, valamint a tágas amerikai konyhás nappali, mind a szomszéd ház felé néznek, mely elég távol van ahhoz, hogy az nyugati tájolásnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően szép világos helyiségeket kapjunk. Ebből adódóan, a lakás teljesen csendes, annak ellenére, hogy mind a Ferenciek tere, az Astoria, a Károly krt., az Erzsébet híd, így pedig számtalan éjszakai és nappali járat karnyújtásnyira vannak.
A lakás néhány éve, teljes körű felújításon esett át, esztétikailag és műszakilag egyaránt. A három különnyíló hálószoba mellett, a kényelmet tovább fokozza, a két külön fürdőszoba, valamint egy tágas gardrób, mely a lakásban minden szekrényt helyettesít.
A fűtést, korszerű kombi cirkó biztosítja, így a költsége a fogyasztásnak megfelelően fizetendő. A közös költség jelenleg 26.000 Ft, mely az általános dolgokon felül, a korlátlan vízfogyasztást is tartalmazza. A lakáshoz tartozik egy saját tároló a pincében.
A parkolás miatt sem kell aggódni, hiszen csak a kerületi lakosoknak van ingyenes parkolási lehetősége és behajtási engedélye a környező utcákba, így mindig biztosított a szabad hely.
Megtekintésért, vagy további információért, keressen bizalommal!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018