hirdetés
Budapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utcaBudapest, IX. kerület Tinódi utca
Budapest, IX. kerület Tinódi utca
80 000 000 Ft695,7 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest, IX. kerület Tinódi utca
Budapest, IX. kerület Tinódi utca
80 M Ft
695,7 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 20 969 4602
ReferensSándor András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, IX. kerület Tinódi utca

115 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Energiatakarékos költözködés, semmit nem kel vinni, csak a személyes holmit.

Egy LAKÁS, amely valóban képes arra, hogy a polgári életérzést a modern kor követelményeivel ötvözve igazi otthont biztosítson Önnek és családjának.

115 nm, 3 hálószoba, amerikai konyha és étkező, alkóv, erkély, 2 fürdőszoba + WC, külön WC kézmosóval, cirkó, kandalló, klíma.

Az első emeleti lakás egyedi átalakítási tervét a tulajdonos az ingatlan főfalakig történő visszabontásával kezdte, így alakította ki kiváló ízléssel és magas színvonalon a két teljesen külön elhelyezkedő, nagyméretű hálószobát, a két tágas fürdőszobát, a nappalit, ami valójában három különböző funkciójú helyiség. Az amerikai stílusú beépített és teljesen felszerelt konyha nyitott, de a teret mégis megosztja a lakás középpontjában elhelyezett környezetbarát bioetanol kandalló, mely körül kényelmes kanapén ülve beszélgethetünk akár nagyobb társasággal is. Ha a négyszemélyes konyhaszigetnél hangulatosabb étkezésre vágyunk, a nappaliban vár bennünket a hatszemélyes étkezőasztal. Az ablakfülke intim hangulatát élvezhetjük az ablakokon minden irányból beáradó napfényben az ablak előtt elhelyezett padon, amely előtt egy kis hangulatos asztalkán tarthatjuk a zsúrkekszünket és a kávénkat.
A vendégeket egy további, harmadik hálószoba várja, amely a csendes, szépen felújított udvarra néz. A tulajdonos megőrizte és felújíttatta a gyönyörű, eredeti fa nyílászárókat. A régi stíluselemeket ízlésesen egészítette ki hangulatvilágítással, dísztárgyakkal. Modernizálta a fűtést, új gáz-cirkó biztosítja a fűtést és a meleg vizet. A két hálószoba és a nappali klimatizált. A lakás teljes berendezéssel, műszaki cikkekkel együtt eladó (ára plusz 5 MFt) a fényképeken látható állapotban.
Mi is van még? A kis erkélyen ketten-hárman tudnak kényelmesen leülni, nézegetni a város forgalmát, melynek zaját szerencsére megszűrik a platánfák. Ez Budapest legrégebbi platánsora, fái már több, mint száz éve sorakoznak a Ferenc körúttól a Haller utcáig. Közvetlenül a ház mögött található a közkedvelt Tinódi-kert, amely igényes, bekerített játszó- és pihenőhelye a környékbelieknek..
Parkolási lehetőség: a szemben lévő épületben teremgarázs-helyet bármikor lehet bérelni (16.000 Ft/hó).

Unique flat in one of the most popular areas of Budapest, two corners from the Ring! Nicely refurbished old house, 1st floor, completely renewed and rebuilt flat, 115 sqm, 3 bedrooms, opened kitchen with dining table (20 sqm), huge living room with a fireplace ((35 sqm), balcony, 2 large bathrooms (one of them with shower, other with bathtube, both with toilet), separated toilet with basin, built-in cupboards, fully furnished as you see it on the photos.
Parking possibility in the next house garage, rental fee: 16.000 HUF/month or free on the street for local citizens.
Shopping facilities, public transportation, city park and playground near the building.
Price of equipments and furniture: plus 5 MHUF

Referencia szám: LK410556

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018